Archief

Izzy

Wij hadden Bente als onze kraamvrouw! We hebben een hele fijne en liefdevolle week met haar gehad, het is fijn als je iemand hebt waar je zo goed mee klikt en het als vertrouwt voelt! Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en we konden met alle vragen bij haar terecht! Bente we zijn heel blij dat jij bij ons mocht komen en we gaan je missen!! Dikke kus van ons en kleine Izzy


Anastasia

Lieve Monique,

Ontzettend bedankt voor jou goede zorgen. We raden jou aan iedereen aan!

Je hebt ons mega geholpen met ons kleine meisje en dankzij jou zijn we er helemaal klaar voor.

Lieve groetjes , Anastasia


Lio

Wij hadden Jantine wat een super kraamdagen hebben we door haar gehad.


Liz

10-03-2021 is ons wondertje Liz geboren. Wij kregen kraamhulp Elfi en wat hebben we een gezellige week gehad! Veel van haar geleerd en ze was super lief voor ons zoontje van 3 jaar.


Lisa

Henny Moerland is deze week bij ons geweest! Mede dankzij haar heb ik een onvergetelijke kraamweek gehad!!! Zij stond daar voor Lisa, mij en mijn gezin!!! We zijn haar ontzettend dankbaar, voor al haar hulp, inzet en fijne zorg!!! We gaan haar nooit vergeten!!!


Kraamzorg in Zeeland

Kraamzorg in Zeeland,
speciaal voor jou

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Je bent op zoek naar een kraamzorgorganisatie die echt bij jou past. Je wilt goed voorbereid zijn op de komst van je kindje. Ook in Zeeland kun je kiezen voor de vertrouwde, fijn en professionele kraamzorg van KraamZus.