Ons contact met jou

Je bent zwanger! Een unieke en prachtige ervaring maar je zit vast ook met een hoop vragen. Wij vinden het belangrijk dat jij als (aanstaande) moeder weet wat je van ons kunt verwachten en wanneer. Daarom kan je in onderstaand overzicht alle contactmomenten met KraamZus terugvinden. Klik op het trimester waarin jij je bevindt en ‘wandel’ per week het trimester door.

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker wanneer je een kindje verwacht. Je vindt in ons overzicht dan ook handige tips en weetjes terug die je hierbij helpen!

< Eerste trimester >

Week 1 t/m 13

Fijne kraamzorg
maakt het verschil

  • Deskundige en persoonlijke kraamzorg
  • Een kraamverzorgende bij jou uit de buurt
  • Dunstan Babytaal
  • Verwennen hoort erbij
  • Aandacht voor borst- en kunstvoeding
  • Kraamzorg voor het hele gezin

Eén kraamzus, speciaal voor jou.

Gefeliciteerd! je bent zwanger!

Social Media

Heb je al een kijkje genomen op onze site en onze social media kanalen?

Een belangrijke week waarin de organen van je kindje al helemaal zijn gevormd. Bel de verloskundige voor een eerste afspraak!

Alle momenten met je gezin zijn onbetaalbaar en zo ook de kraamtijd. Wij maken er een fijne week van, waarop je met plezier en warmte terugkijkt. Geniet ervan!

Tussen de 9 en 12 weken vindt de eerste echo plaats.

Het intakegesprek

Wel fijn om nu alvast te weten! Er wordt vanzelf contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak voor het intakegesprek. Jouw conZulent komt dan langs of neemt telefonisch contact met je op om alles door te nemen voor de kraamweek. Heb je vragen? Hiervoor kun je terecht bij ons Klant Contact Centrum op 088 41 00 799 of per mail via info@kraamzus.nl.

 Je kan ons   altijd bellen op   088 41 00 799