Het uitzetlijstje

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Heb jij je to-do list al ready? Kraamzorg geregeld? Check! Nog niet? Meld je hier dan aan voor de vertrouwde en professionele zorg van KraamZus. Voor een fijne kraamtijd en de bevalling heb je allerlei spulletjes nodig. Zo ben jij goed voorbereid en heb jij alles in huis wat je straks nodig hebt.

Er zijn tegenwoordig zoveel spullen te krijgen van zoveel verschillende merken! Wat jij daarin het fijnst vindt, kun je zelf bepalen. Waar wij je alvast mee op weg willen helpen, is ons uitzetlijstje. Speciaal voor jou samengesteld. Hier vind je alle items die handig zijn voor straks en echte musthaves om te hebben. Zo heb jij een overzicht van alles wat er moet komen voor de komst van je kleintje.

Het uitzetlijstje is opgedeeld in verschillende groepen, handig voor het overzicht! Zo is het verstandig om specifieke spulletjes in je bevallingstas te hebben en heb je extra spulletjes nodig wanneer jij thuis wilt bevallen. Ook voor je kindje heb je straks specifieke producten nodig voor bijvoorbeeld het badje, verzorging en het slapen. Vergeet ook niet babykleertjes mee te nemen naar het ziekenhuis, mocht je daar bevallen! Ben je het overzicht al bijna kwijt? Dat snappen wij heel goed, bekijk hier ons uitzetlijstje.

De spulletjes die je nodig hebt voor je baby hebben we ook verzameld op een visueel uitzetlijstje. Zo heb je goed in beeld welke babyproducten je nodig hebt. Het visuele uitzetlijstje vind je hier.

Kraampakket

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, krijg je van veel zorgverzekeraars een kraampakket thuis gestuurd. Deze zul je waarschijnlijk in de zesde of zevende maand van je zwangerschap ontvangen. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar! Krijg jij hem niet vanuit je zorgverzekering? Dan kun jij zelf ook een pakket aanschaffen. Er zijn verschillende soorten en maten. Misschien wil jij wel graag een natuurlijk kraampakket aanschaffen, een pakket met de basisitems of een luxe pakket met alles erop en eraan. Alles is mogelijk!

Naast het kraampakket heb je ook verschillende hulpmiddelen voor in huis nodig. Zoals bedverhogers, een ruggensteun en een ondersteek. Hoe dit in zijn werk gaat, vind je hier.