Postnataal Plan: KraamZus

Hi! Ik ben Hanny, mama van 2 jongens (2 en 5 jaar). In mijn eerste kraamperiode werd ik geleefd. Ik verloor mezelf in de zorg voor mijn zoontje. Toch heb ik het kunnen redden, door te focussen op de mooie dingen en terug te grijpen op mijn sportersmentaliteit. Met vallen en opstaan, word ik er iedere dag een beetje beter in.

Ik heb uiteindelijk ontdekt wat ik nodig heb om mezelf goed te voelen. Met Best9Moms heb ik dit gecombineerd met mijn passie voor de rol van bewegen en voeding voor de gezondheid, mijn kennis vanuit de Master Sports & Health en mijn achtergrond als Docent Lichamelijk Opvoeding.

Best9Moms

Ik heb mijn kennis en vaardigheden aangevuld met een opleiding tot pre- en postnataal trainer en ben gestart als zwangerschaps- en mamacoach.

Nu begeleid ik vrouwen fysiek en mentaal van zwangerschap naar moederschap. Samen gaan we op zoek naar de ideale balans tussen werk, gezin en jezelf. Zorgen voor jezelf staat hierin voorop: voldoende bewegen, gezond eten en voldoende ontspanning en slaap. Dit combineer ik met mindset coaching. Zo leer jij om jezelf tot topprioriteit te maken, waarbij je aandacht hebt om te genieten van het moment. Op een manier die past bij jouw behoeftes en de behoeftes van je gezin.

Workshop Postnataal Plan

De afgelopen periode heb ik onderzoek gedaan naar de kraamperiode. Ik ging in gesprek met kraamverzorgenden en moeders. De beleving van de kraamweek stond hierin voorop.

Hieruit bleek dat moeders het minst voorbereid zijn op de mentale impact van het moederschap en de fysieke impact van de bevalling. Vrouwen willen graag genieten van de kraamweek. Toch zijn ze zo overvallen door het moederschap, dat dit vaak niet lukt.

Kraamverzorgenden zien het als een mooie aanvulling op de huidige zorg om een plan te maken voor de eerste weken na de bevalling. Het echte werk begint immers pas na de kraamweek. Het wegvallen van de kraamzorg zorgt ervoor dat veel nieuwe moeders het zwaar hebben. Een plan waarin je nadenkt over tijd voor jezelf, tijd met je partner en het leren kennen van je kindje helpt je om deze periode makkelijker te maken.

Het is jouw leidraad voor je kraamperiode. Zo heb jij realistischere verwachtingen van wat er staat te gebeuren en weet jij wat je nodig hebt om je goed te voelen. Jij krijgt de ruimte om te genieten van je nieuwe gezin.

Inhoud Workshop Postnataal plan

In de workshop gaan we aan de slag met 5 thema’s.

  • Fysiek herstellen
  • Mentaal herstellen
  • Binden met je kindje
  • Verzorgen van je kindje
  • Genieten

Ik leg je uit waarom juist deze 5 onderwerpen zo belangrijk zijn. Ik laat je zien wat je allemaal kunt doen om hieraan te werken. Je krijgt een format om jouw plan vorm te geven. Samen met je partner vul je het plan in. Zo kun jij goed voorbereid jouw kraamweek tegemoet zien.

Speciaal voor KraamZus cliënten is er nu een kortingscode, waarmee je € 5,- korting ontvangt. Daarmee betaal je geen € 15,-, maar € 10,- om de workshop te volgen! De workshop vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats. De specificaties en volgende datum vind je op de site van Hanny! Meld je via deze link aan voor de workshop en gebruik de kortingscode KRAAMZUS om de korting te ontvangen.

Mail voor meer informatie naar: hanny@best9moms.com Wil je meer weten over Best9Moms? Neem een kijkje op de website of volg Best9Moms op Facebook/ Instagram/ Pinterest.

Liefs Hanny - Best9Moms

Over Hanny - Best9Moms

Hi, ik ben Hanny. Ik ondersteun je fysiek en mentaal tijdens je zwangerschap en het moederschap. Zo krijg jij de ruimte om al je ambities waar te maken! Met Best9Moms deel ik mijn ervaringen en mijn kennis op het gebied van bewegen, sport, voeding en ontspanning & mindfulness. Ik maak het moederschap makkelijker voor alle (bijna) moeders!

Alle blogs van Hanny - Best9Moms →

Reacties op deze blog

Discussie zien we graag, maar wel met respect voor elkaar. Je kunt reageren met achterlating van je e-mailadres en je voor- en achternaam. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 400 woorden. Upload geen foto’s groter dan 500kb!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *