Je baby verstaan met Dunstan babytaal

De Australische moeder Priscilla Dunstan leerde haar baby begrijpen door goed te luisteren. Ze ontdekte dat elke baby dezelfde geluidjes maakt met elk een heel specifieke betekenis: honger, een boertje dat dwarszit, vermoeidheid, darmkrampjes, slaap of ongemak. En voilà, Dunstan Babytaal was geboren. KraamZus zette een pilot op met Dunstan Babytaal Nederland. Inmiddels zijn achttien kraamzussen opgeleid tot Dunstan trainer. Charlene de Rozario werd op 2 mei moeder van Thijs en kreeg kraamzorg van KraamZus. Ze vertelt: ‘ Ik heb de dvd gekocht en kan echt zeggen dat je je baby stukken beter begrijpt. Ik kan nog niet alles herkennen, maar het gaat heel goed. Alleen de nachten zijn nog wat lastig, dan ben je zelf ook moe. Ik denk dat iedere moeder er veel aan heeft met haar pasgeboren baby.’

KraamZus&Dunstan
Als je je inschrijft voor kraamzorg bij KraamZus kan je aangeven dat je een voorkeur hebt voor een kraamverzorgster die de Dunstan training gevolgd heeft. (op dit moment kunnen we niet garanderen dat je daadwerkelijk een kraamzus met Dunstan training in huis krijgt). Meer informatie over Dunstan babytaal en de speciale DVD vind je op www.babytaal.nl.