Borstvoedingscongres

Op woensdag 3 oktober – tijdens de Week van de Borstvoeding – organiseert KraamZus een borstvoedingscongres. Op deze middag vindt er een discussie plaats met lactatiekundigen en Sandra Offeringa, medisch adviseur van De Friesland Zorgverzekeraar. Aan de hand van stellingen voeren we een discussie hoe we het geven van borstvoeding meer maatschappelijk geaccepteerd kunnen krijgen. Verder wordt het eerste exemplaar van het KraamZus borstvoedingsboek uitgereikt. Aanstaande ouders krijgen dit straks cadeau en kunnen zich hiermee voorbereiden op het geven van borstvoeding.

Je bent welkom vanaf 14.00 uur. Bekijk voor het complete programma de agenda. Wil je bij deze middag aanwezig zijn? Meld je dan aan via wybrichbakker@kraamzus.nl. Locatie: KraamZus, Celsiusweg 2 in Joure. Voedende moeder? Er is een kolfruimte beschikbaar en er staat er een koelkastje klaar waarin je je melk kunt bewaren.