KraamZus steunt Serious Request

Van dinsdag 18 december tot en met maandag 24 december 2012 staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request op de Oude Markt in Enschede. 3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven.

KraamZus steunt dit doel en doneert 2 euro voor elke pasgeboren baby waar we in december kraamzorg mogen leveren.  We doen dit in samenwerking met Verloskundigenpraktijk De Vroedschap in Oosterwolde. Wil je ook bijdragen? Ga dan naar www.kominactie.nl/devroedschap De Vroedschap doneert uit naam van ons en vele anderen het uiteindelijke bedrag.

VERLOTINGSACTIE van De Vroedschap Oosterwolde:

Wij roepen iedereen op om ons te steunen in onze actie tegen babysterfte. Alle donaties zijn welkom, maar… Onder alle donaties van 5euro of meer verloten wij een aantal fantastische prijzen!! Wij als verloskundigen doneren een startbedrag van 350euro, dit is 1 euro per bevalling waar wij in 2012 bij zijn geweest.

De prijzen:

  • een 3D pretecho bij BabyView t.w.v. 100 euro
  • een babypakket van Sproet t.w.v. 100 euro
  • gratis geboortekaartjes via SchefferMedia t.w.v. 100 euro
  • een cadeaubon van Intertoys t.w.v. 25 euro
  • een verzorgingspakket van DA t.w.v. 25 euro
  • het boek De Grote Geboortegids t.w.v. 25 euro
  • 3x kans op een zwangerschapsmassage
  • gratis ondersteuning of informatie over borstvoeding van lactatiekundige Karine Akkermans
  • 1x keuze uit een cursus zwangerschapsyoga of babymassage door Aafke Meijer of Wilma Helmantel
  • … en nog veel meer!

Doe mee, DONEER, STEUN en WIN. Uiteraard maak je bij een donatie van een veelvoud van 5euro extra kans op het winnen van een prijs! We vragen je om je e-mail adres achter te laten voor bekendmaking van de winnaars.

Praktijkadres: Quadoelenweg 3, 8431 LM, Oosterwolde (friesland), 0516-520605 info@devroedschap.nl