Maak kans op een gratis geboortereportage!

De geboorte van jullie kindje is zo’n speciaal en mooi moment in jullie leven, best bijzonder dus dat zo weinig mensen van deze belangrijke gebeurtenis geen mooie foto’s hebben. Essenza Geboortefotografie legt de mooiste momenten voor, tijdens en vlak na de bevalling vast in een bijzondere reportage. Initiatiefnemer Miranda Wassenaar vertelt:’De foto’s worden allemaal gemaakt zonder flitslicht en alleen met het beschikbare licht in de kamer. Hierdoor blijft het echt jullie moment’.

Als kennismaking verloten we een gratis* geboortereportage! Vertel op facebook.com/kraamzus waarom jij deze reportage verdient, en wie weet heb jij straks de eerste momenten met jullie kindje mooi in beeld.

Daarnaast verloten we:
– 1x 50% korting op een geboortereportage
– 1x 25% korting op een geboortereportage

Lees meer over geboortefotografie op Essenza fotografie

* Bij de gratis geboortereportage zijn het geboortealbum en de reiskosten (die normaal bij de prijs inbegrepen zijn) niet inbegrepen.