Kraammarkt Roden groot succes

Op zaterdag 1 juni waren veel aanstaande ouders uit de omgeving van Roden te vinden op de kraammarkt, georganiseerd door verloskundigenpraktijk Ma Lune. De praktijk bestaat 15 jaar, reden voor een feestje! Ook KraamZus was van de partij. Op de foto kraamzus Jannie in gesprek met aanstaande ouders.

Verder waren er verschillende workshops, onder andere van Bregje Hamelynck over Dunstan Babytaal. Veel ouders vinden het een uitdaging om hun pasgeboren baby’s te gebruiken. Gaandeweg leer je de signalen van hun behoeften herkennen. Dit proces kan versneld worden met behulp van Dunstan babytaal. Veel van onze kraamzussen zijn getraind in het verstaan van de geluiden die kindjes in de eerste die maanden van nature produceren. Elke met een specifieke betekenis, voor honger, moe, boertje, buikkramp, en ongemak. Als ouders kun je deze babytaal ook leren, zodat je sneller kunt reageren op je kindje. Binnenkort vind je meer op onze website over Dunstan Babytaal.