Oproep voor ons eigen lifestylemagazine: Zus&Zwanger!

In september is het dan zover…  dan verschijnt het eerste nummer van Zus&Zwanger! Achter de schermen zijn we al volop bezig met artikelen, onderwerpen, fotoshoots… noem maar op. Zus&Zwanger verschijnt 2x per jaar en staat boordevol info rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd, maar ook de nieuwste mode en must haves voor jullie baby.

Help je mee om Zus&Zwanger tot een mooi magazine te maken?   

* Voor de cover zijn we op zoek naar drie trotse papa’s die samen met hun kleintje op de foto willen. Verderop in het magazine komt dan een kort interview. iets voor jullie? Mail dan een foto en kleine omschrijving naar communicatie@kraamzus.nl dan nemen we contact met je op!

* Voor de rubriek ‘Sex na de bevalling’ zijn we op zoek naar een moeder die daarover (anoniem) wil vertellen. Iets voor jou? mail dan naar communicatie@kraamzus.nl.

* Is de babykamer al helemaal klaar voor de komst van je kindje? Of slaapt de baby al in het door jullie ingerichte paleisje? Mail een foto van de babykamer naar communicatie@kraamzus.nl. Misschien staat jullie kamertje dan straks in ons nieuwe magazine Zus&Zwanger!

Naschrift redactie: inmiddels hebben we heel veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen, bedankt daarvoor! Als we voor het volgende magazine weer nieuwe modellen zoeken vind je een oproep in het magazine, berichtje op de site of op facebook.