Start zwangerschapscursus Noord-Holland

Aanstaande moeders opgelet: onze zwangerschapscursus start op 23 september ook in Noord-Holland!Onze zwangerschapscursus is ontwikkeld voor de moderne, druk bezette aanstaande moeder. In zeven avonden word je bijgepraat over alles rondom zwangerschap, geboorte, de borstvoeding en de periode erna. Er wordt ook aandacht besteed aan ontsluitings- & pershoudingen, aan ademhalingstechnieken en aan ontspanning. Natuurlijk is er ook een bijeenkomst na de bevalling om alle ervaring te delen en te bespreken en het bewonderen van elkaars kindjes.

Cursusdocente Rosa van Kessel
De cursus wordt gegeven door Rosa van Kessel. Zij heeft drie jaar met veel plezier als verloskundige in de omgeving van Alkmaar gewerkt, en heeft besloten een andere weg in te slaan en is gestart met het geven van zwangerschapscursussen. In de jaren dat zij als verloskundige werkzaam was, heb zij vele zwangerschappen en bevallingen mogen begeleiden. Door het geven van een zwangerschapscursus kan zij haar opgedane verloskundige kennis met jou en je partner delen, zodat je betrouwbare informatie krijgt en je realistische verwachtingen hebt ten aanzien van de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd.

Data en locaties
De cursus wordt gegeven op twee plaatsen: Hoorn en St. Pancras. De data zijn:

  • 23 september t/m 28 oktober, St. Pancras
  •  4 november t/m 9 december, Hoorn
  • 16 december t/m 27 januari,  St. Pancras

Direct aanmelden kan via via het inschrijfformulier, door de bellen met tel. 0226 760002 of te mailen via cursus@kraamzus.nl . Je bent van harte welkom!