Start Last Minute CurZus in Limburg

In december van dit jaar starten we ook met een Last Minute CurZus in Noord-Limburg! Deze variant van de CurZus hebben we speciaal ontwikkeld voor drukbezette vrouwen. In 5 bijeenkomsten van 2 uur bereid je je voor op een realistische bevalling en de kraamtijd. De lactatiekundige geeft een cursus borstvoeding op één van de avonden. De 5 bijeenkomsten vinden overdag plaats tijdens je verlof; vanaf de 34e week van je zwangerschap (of wanneer je eerder wilt starten). De zesde bijeenkomst is een terugkomochtend. Tijdens deze terugkomochtend kun je ervaringen uitwisselen en je kersverse baby showen.

De Last Minute CurZus start op 9 december (data: 9, 11, 16, 18 en 23 december) van 09.30 tot 11.30 uur. In januari start de volgende Last Minute CurZus op  27 januari. Meld je direct aan of lees meer.

De Complete CurZus in Venlo/Tegelen start op 6 januari 2014.