LEAN and GREEN

LEAN 3 november 2015 047

Hè wat? Je ziet het wel eens op vrachtauto’s: LEANandGREEN. Het is een manier van werken die niet alleen handig is voor de transportsector, maar ook heel goed gebruikt kan worden in de zorg. Omdat we bij KraamZus altijd op zoek zijn naar verbeteringen zijn de afgelopen maanden planners, conZulenten, managers (kortom: kantoorpersoneel uit alle regio’s) getraind in de LEAN-werkwijze. Doel is dat we met elkaar efficiënter gaan werken. Op dinsdag 3 november presenteerde ieder haar project. Op de foto conZulent Ursula die een verbeterplan heeft voor de verspreiding van de rompertjes. Want het is best een logistieke uitdaging om te zorgen dat elke zwangere die tijdens haar intake krijgt. Maar, wees gerust, we blijven natuurlijk wél cadeautjes uitdelen 🙂

Wil je meer weten over het reilen en zeilen achter de schermen bij KraamZus? Volg ons dan op instagram.com/kraamzus