KraamZus naar de Negenmaandenbeurs!

negenmaandenbeurs

 

Komende week is het zover! Van 24 t/m 28 februari zijn we aanwezig op de enige echte Negenmaandenbeurs in Amsterdam. Vijf dagen lang staan we klaar voor iedereen die meer wil weten over onze kraamzorg. Je vindt ons in hal 8, standnummer 08.221.

**BEURSACTIE!***

Elke zwangere die zich op de beurs inschrijft maakt kans op een complete Joolz!

♡ iedere dag verloten we namelijk een spiksplinternieuwe Joolz-kinderwagen!
♡ daarnaast krijgt iedereen die zich inschrijft direct een goedgevulde goodiebag mee naar huis!

Voor de thuisblijvers…
Ook aan de thuisblijvers hebben we gedacht! Kun je er niet bij zijn volgende week? Geen nood, schrijf je van 22 tot en met 28 februari in , want onder de thuisblijvers verloten we ook zo’n mooie Joolz-kinderwagen!

Graag tot volgende week!