lancering website MeM

mem

 

 

 

Woensdagavond werd de website Moeders en Meer (mooi afgekort tot MeM) gelanceerd. De site is een initiatief van Diana Paulusma (Praktijk voor Moeder en Kind in Jirnsum) en Elbrich de Boer (eigenaar van Mom in Balance Friesland). Op de site is ook de blog van onze kraamzus Hinke te lezen. Wat de beide dames motiveert?

‘We willen dolgraag een leuke plek willen maken voor alle (aanstaande) moeders Friesland. Een gezellige plek, waar je ook nog eens alle informatie kunt vinden die je zoekt over zwangerschap, activiteiten die je met of zonder kids wilt ondernemen, cursussen om te doen, waar je jezelf lekker kunt laten verwennen, maar ook info over kinderopvang bij jou in de buurt.’

‘ We hebben beide een passie voor alles wat met moederschap (in de brede zin van het woord) te maken heeft en delen dat ook graag met de rest van de wereld. Samen werken we hard aan het bij elkaar brengen van zowel ouders als ondernemers in Friesland en proberen we deze vindbaar te maken voor iedereen die er naar zoekt. Gewoon, omdat het leuk is om mensen bij elkaar te brengen! MeM; Moeders en Meer.’

Neem dus snel een kijkje op www.moedersenmeer.nl!