Nannies kinderdagverblijven

Nannies Zuid Nederland
Op zoek naar goede kinderopvang in Nijmegen of omgeving? Neem dan eens contact op met Nannies Kinderdagverblijven!

Bij Nannies staan er meer leidsters op de groepen dan bij andere kinderdagverblijven. Dat maakt een groot verschil. Er heerst rust op de groepen en de leidsters kunnen zich aanpassen aan het ritme van de kinderen en zich richten op de wensen van de ouders. Alle kinderen krijgen volop aandacht, zorg en liefde. Dat maakt dat de kinderen blij zijn en graag bij Nannies komen spelen!

Op 25 mei organiseren KraamZus en Nannies een informatieavond voor zwangeren over wat je kunt verwachten in de kraamtijd en welke keuzes er zijn met betrekking tot kinderopvang. Natuurlijk ben je naast de info avond ook van harte welkom om een keer te komen kijken. Houd de facebookpagina in de gaten of kijk eens op www.nannies.nl.