We ♥ kraamzus(sen)

Ook deze maand hebben we weer volop ervaringen mogen ontvangen van de meest prachtige kraamweken. Dit keer delen we een ervaring met kraamzus Yvonne!

ErvaringKailee Yara Annelina

‘Op 10 Juli 2016 is onze prachtige dochter en zusje Kailee geboren om 07:53 uur met 3690 gram en 50 cm!

De bevalling was begonnen en ondertussen arriveerde onze kraamhulp Yvonne! Het klikte meteen! Wat een topvrouw, echt waar! Ik vond het erg fijn dat ze erbij was tijdens de bevalling.

We hebben 8 dagen ontzettend van haar genoten! We hebben wat afgelachen, ze kon lekker gek jagen met onze zoon en wij hebben goede, fijne gesprekken gehad. Ze deed elke dag haar ronde door het huis plus de controles. Daar waren we echt super blij mee.

Zelfs Kailee vond het fijn om bij Yvonne te koesen! Wat kan je daar als moeder van genieten dat het zo goed klikt!

Het voelde na de eerste dag, ook net alsof we elkaar al jaren kenden. En wat bleek? Onze beide ouders (van kraamhulp Yvonne en kraamvrouw Jessica) kennen elkaar al dik 35 jaar! Daar stonden we beide wel even van te kijken, wat is de wereld dan enorm klein! Heel erg leuk!

Lieve lieve lieve Yvonne, we hebben ontzettend van jou aanwezigheid genoten! Je bent echt een top vrouw! We kunnen niet anders zeggen! Dyllan heeft het zelfs een beetje moeilijk gehad toen je weg ging, en deze mama moest ook even slikken! Super bedankt voor deze heerlijke kraamweek! Hier kijken wij vol trots op terug! Zeker weten tot ziens en een giga dikke kus xxx van ons 4tjes.

Danny, Jessica, Dyllan & Kailee’