Kramen bij een drieling!

Kramen bij een kleintje is elke keer weer speciaal, maar kramen bij drie kleintjes is nog specialer! Renny Hiddema vertelt over haar bijzondere kraamweek bij een drieling.

In juli werd ik gebeld door de planning met het leuke nieuws dat ik mocht kramen bij een drieling. Een eenling is al heel bijzonder en elke keer weer een wonder, maar hoe bijzonder is het om bij een drieling te mogen kramen en dan ook nog in de kraamweek! Toen ik bij het gezin aan kwam zag ik twee super trotse ouders en grote broer. Twee baby’s waren thuis en baby nummer drie mocht de volgende ochtend naar huis. Het was prachtig om te zien hoe de drie jongetjes in de wieg naast elkaar lagen en steeds naar elkaar toe kropen. De ouders gingen heel ontspannen met de drieling om, dit vond ik geweldig om te zien. Het is niet niks, een gezinsuitbreiding met drie baby’s tegelijk! Het was soms even aftasten en plannen wat handig was qua voedingen, luiers verschonen etc., maar de ouders pakten dit super goed op! Ik vond het een geweldige ervaring en ben het gezin dankbaar dat ik zeven dagen bij ze heb mogen kramen!!

Drieling