Beschuitje eten met…

Ik ben Vivian van Kemenade, getrouwd met een leuke vent en moeder van twee geweldige kinderen. Doordat ik zelf zo genoot van de kraamweken besloot ik de opleiding kraamverzorgende te gaan doen. Ik heb gewacht tot Kaj en Jente naar school gingen en ben er toen voor gegaan. Het is een super beslissing geweest want ik geniet van elke dag dat ik een gezinnetje mag begeleiden en verwennen.

Ik werk nu ruim 11 jaar als kraamverzorgende, maar pas vanaf augustus dit jaar bij KraamZus. We zijn met een super leuk team  hier in Eindhoven begonnen , vandaar dat ik er voor gekozen heb een foto van ons 6-en te plaatsen. Voorstelrondje: links voor Karin, met de klok mee Ellen, Bianca, ik, Annemieke en Rozemarie. Ondertussen begint het goed te lopen hier in regio Eindhoven en hebben we al wat versterking gekregen, waarvan er een paar de verkorte opleiding van 20 weken volgen en een paar al werken. We kunnen heel fijn op elkaar terugvallen en dat is top. We werken solo en dan is het prettig soms iets te kunnen overleggen. Ook privé zien we elkaar heel regelmatig en klikt het heel goed. We hebben al een heel aantal restaurantjes en terrasjes gezien samen.

Persoonlijk zoek ik ook ontspanning in schilderen, in huis rommelen, sauna, lezen, films, kinderen verwennen (ook al zijn het al pubers), de zee, dagjes weg, winkelen en met vriendinnen uuuurenlang praten. Deze ontspanning heb ik wel nodig na een intensieve werkweek. Ik duik soms iets te diep in de gezinnetjes die ik mag begeleiden. Ik ga dan voor de volle 100% en dat moet ik dan af en toe, als ik weer vrij ben, toch wat van me afschudden en loslaten. Aangezien ik het niet anders kan en wil, moet ik soms de balans weer zoeken, maar gelukkig heb ik die altijd snel weer gevonden.

Kort samengevat ben ik gewoon happy, lach ik veel en krijg ik gelukkig vaak, ook in de gezinnetjes, te horen dat zij mij wel gezellig vinden, hahaha.

Ik nomineer voor het volgende beschuitje Diana de Boer, omdat mijn opa uit Schagen kwam. Je kunt maar een reden hebben toch?