We ♥ kraamzus(sen)

ervaring‘De eerste kennismaking met KraamZus was direct al positief; na de online inschrijving werd er al snel telefonisch contact opgenomen en een intake gesprek gepland.

Ook bij de bevalling was onze KraamZus snel ter plaatse. Uiteindelijk moesten we onverwacht een nachtje in het ziekenhuis blijven, maar de volgende dag was KraamZus Sandra er bij thuiskomst direct om ons te helpen met onze kersverse baby!

In de daarop volgende week heeft ze ons goed verzorgd, huishoudelijke taken uit handen genomen en ons vooral veel geleerd op het gebied van de verzorging van onze Janne. Ik vond het erg belangrijk dat de borstvoeding zou slagen en hier heeft Sandra dan ook veel tijd en aandacht aan besteed, met succes!

Sandra, ook via deze weg; onwijs bedankt voor de fijne kraamweek!’