In en uit dienst

Tussen 1 december en 31 januari

In dienst

Kraamzussen
Hanna Straatsma, Petra Smits – de Feijter, Hotske de Vries – Steensma, Anke Corpelijn, Angelique Romein – Pennekamp, Dominique van Urk – Dam, Esther Netters – Zwiers, Simone van der Laan, Yvanka Bekker, Wendy Bruin – Reijne, Ingrid Verduin – Mulder, Danielle Janssen – Coopmans, Marlou Philipsen, Conny Fleuren – Van Deunen, Ilse de Wildt – Langenhuizen, Sascha Pelt, Pietsia de Vries, Danielle van der Molen – van Duijvenvoorde, Monique Severijn, Lydia Kuiper – Pol, Tineke van der Plasse – van Driel, Michele Lansink.

Stagiaires
Marianne Stienstra – Faber, Liza van Steenkiste, Maaike de Waal – van Reenen, Jolanda Kingma – Trilstra, Sandra van der Veen, Miranda van Olphen – Barelds, Elisabeth Idsinga, Baukje Audringa, Grytsje Castelein – Kramer, Ramona Rasch, Elleke Hoekstra, Maaike Galavazi – Wijnhoven,

Kantoor
Rianne Siksma


Uit dienst

Miranda Veldhuizen, Patricia Stielstra, Fina Visser, Karien Kloosterman, Samantha Dekker, Lysbeth Rouwé, Marjolein Siebelink – van der Harst, Miranda Fraza, Klazina Hoving, Yvon Zelen, Loes Vissers, Miriam Weren, Monique van den Berg, Daphne Lamers – Dekkers, Charlena Bakker.