Ken jij de fijne babyverzorging van Oh-lief al?

 

Oh-lief is 100% natuurlijke en biologische babyverzorging (SOIL gecertificeerd) en is volledig vrij van parfum. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van je baby! De ‘Bum balm’ voor de billetjes, ‘Baby wax’ voor het lijfje, schrale wangetjes of uitslag. ‘Insect balm’ tegen muggen (ideaal!). Deze balms bevatten geen conserveringsmiddelen, je kunt ze zelfs eten! De 100% natuurlijke shampoo is ook ideaal als douchegel en badschuim en prikt niet in de oogjes. De Oh-lief Aqueous cream is vaak favoriet. Deze crème beschermt het tere babyhuidje tegen uitdrogen door het water en hydrateert de huid na het badje. Kortom, een superfijn multi functioneel product!

Winactie!
Wil jij kans maken op de bijzondere Oh-lief Natural Gift Box met daarin alle producten? Stuur dan een mailtje naar communicatie@kraamzus.nl en laat weten waarom jij graag dit verwenpakket voor je kleintje ontvangt!

Oh-lief plant speciaal voor jouw kindje een boom en de GPS code van de boom zit in de box. Een mooi symbolisch cadeau, als je het ons vraagt!

Niet gewonnen? Niet getreurd, we mogen ook 5,- euro korting aanbieden op alle Oh-lief producten, met de code KRAAMZUS op www.ohlief.nl.