Samenwerkingsverband Geboortezorg Noord Friesland zoekt jonge ouders

Rondom Zwangerschap (Samenwerkingsverband Geboortezorg Noord Friesland) zoekt ouders die mee willen denken over zwangerschap, geboorte en kraamtijd! Het samenwerkingsverband Geboortezorg Noord Friesland is een vereniging die bestaat uit verloskundigenpraktijken, kraamzorgorganisaties, de maatschap gynaecologen, de klinische verloskundigen, de kinderartsen en de verpleegkundigen op de kinderafdeling, kraam- en verlosafdeling. Kortom alle zorgverleners die direct betrokken kunnen zijn bij de zorg voor aanstaande ouders en hun pasgeboren kinderen in Noord Friesland. (N.B. dit staat dus los van de eigen moederraad van KraamZus, maar is dus overkoepelend vanuit de geboortezorg in deze regio).

Meer informatie over Rondom Zwangerschap vind je op www.rondomzwangerschap.com

Vind jij het leuk om hieraan bij te dragen? Lees dan verder.

In jouw zwangerschap, tijdens jouw bevalling en in de kraamtijd krijg je met verschillende zorgverleners te maken. Zij werken samen om de zorg voor jou en jouw kindje zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze zorgverleners willen graag weten hoe jij – en eventueel ook jouw partner – deze zorg ervaren. Zij zijn ook benieuwd hoe jij/jullie denken over de wijze waarop de zorg is georganiseerd, de keuzes die je hebt en veranderingen die de zorgverleners willen invoeren.

Als je hierover mee wilt praten, kan je je opgeven voor de “moederraad” die wordt opgericht. De “moederraad” is bestemd voor zwangere vrouwen en jonge ouders die in en rond Leeuwarden wonen. De eerste bijeenkomst van de “moederraad” is op 31 oktober 2019 van 19.00-20.30 uur aan de Sixmastraat 44 in Leeuwarden.

Meer informatie?
Vraag jouw verloskundige, jouw gynaecoloog, de kraamzorg of JGZ-verpleegkundige.
Als je je direct wilt opgeven, stuur dan een mail aan Anneke Zaaijer: azaaijer@kraamzus.nl