Archief

Alyssa

Mijn kraamweek zojuist (veelste vroeg) afgesloten naar mijn inziens. Wat een kado was het om deze week zorg te krijgen van het neusje van de zalm Kraamzus Sylvia.

Als vliegende Hollander kwam ze binnen terwijl het eigenlijk niet paste qua drukke schema en toch heeft ze met alle rust en expertise deze week zo en zo mooi gemaakt. Geen borstontsteking, stuwing op zijn retour, een heeeeele gelukkige trotse  grote zus, trotse papa en emotionele maar nog gelukkigere mama. Een betere Kraamzorg zus had ik me nooit kunnen wensen dan deze topper .

Bedankt voor alle zorg kanjer 🩷🤍🩷


Julan

Ilaysa heeft ons fantastisch geholpen, zowel tijdens de bevalling als in de 4 dagen erna ook vooral bij het uitleggen van borstvoeding wat moest worden opgestart. Superleuk dat we in een korte tijd zo’n bijzondere band met je op konden bouwen in deze intieme fase van ons eerste kindje Julan! We vinden het natuurlijk erg jammer dat jouw tijd er bij ons op zit en wensen jou en kraamzus al het beste toe. Wellicht en hopelijk tot ziens! Groetjes Gerald, Anniek en Julan!


Jayson

Beate was een fantastische deskundige kraamzus!! We hadden een lastige start met ons zoontje maar samen met Beate zijn wij hier doorheen gekomen. De kundigheid en rust die Beate uitstraalt hebben wij als geweldig ervaren!!


Laurens

05-01-2023 is ons eerste kindje Laurens geboren. Dit is alweer even terug, maar nu 4 maanden later kijk ik nog steeds met zo’n enorm fijn gevoel terug op onze kraamweek! Dit komt allemaal door Margo en Sharon. Ze hebben ons zo goed geholpen en dingen geleerd, zodat wij met een gerust hart voor Laurens konden zorgen. Ook toen het met de borstvoeding eerst niet goed ging, hebben ze me zo goed geholpen dat het daarna wel lukte en ik er ook echt van genoot. Ze zijn zo relaxed, lief en zorgzaam. Wauw! Mochten het ons ooit gegund zijn om een tweede kindje te krijgen, hoop ik oprecht dat ik een van hen (of het liefst nog allebei haha) weer terug krijg! Moesten echt wel even een traantje laten toen ze voor het laatst de deur uit gingen en we er toen alleen voor stonden. Maar dankzij hun hulp is dat helemaal goed gekomen. Zo onzeker als dat we voor hun komst waren, zo vol vertrouwen konden we naderhand voor ons zoontje zorgen.


Norah

1 mei is onze dochter Norah geboren. Die dag kregen we 2 kraamverzorgsters. Anneke en leerling Melanie. Wat hebben wij het getroffen met hun beide. Ze hebben ons goed op gang geholpen met het geven van borstvoeding waardoor het na een paar dagen goed lukte en onze dochter alweer in de groei zat. Daarnaast gaven ze onze andere dochter van 2 jaar veel aandacht en hebben ze goed voor ons gezorgd. We zijn heel tevreden en moesten wel even een traantje wegpinken toen de kraamweek erop zat! Nogmaals bedankt Anneke en Melanie!


Maevi

Op 30 april is onze dochter Maevi geboren. En vanaf 1 mei was Ria onze kraamverzorgster. Ik was gestart met het borstvoedingsavontuur en Ria heeft ons hierin zo goed geholpen en ondersteund. We hebben echt een heerlijke week gehad, waarin alles zo voorspoedig, soepel en goed verliep! Ons zoontje van bijna 2,5 vond het ook heel leuk met Ria, hij heeft veel gespeeld met haar en vooral haar fruitcreaties vond hij heel lekker! Ria bedankt voor de mooie kraamweek.


Ida

Door de goede zorgen van Carmen en Janneke hebben we een hele fijne kraamweek gehad. Ze waren super lief voor onze dochters, hadden heel goed door wat wij nodig hadden en werkten mega hard. Ze hadden altijd een luisterend oor en waren erg kundig, ook toen ik wat extra ondersteuning kon gebruiken door opstartproblemen met de borstvoeding. Dankjewel Carmen en Janneke 😘


Isabel

Op 1-04-23 zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Isabel. De volgende dag toen wij uit het ziekenhuis kwamen stond er binnen een paar kraamverzorgster Kirsten bij ons voor de deur. Kirsten is een hele lieve, zorgzame en kundige kraamverzorgster. Ze heeft mij heel goed geholpen met borstvoeding omdat deze nog niet helemaal op gang kwam. Aan het eind van de week kan ik borstvoeding geven en ben ik Kirsten heel erg dankbaar. De laatste 2 dagen hebben wij rozemarie bij ons thuis gehad en ook zij is een lieve, zorgzame en kundige kraamverzorgster.
Al met al hebben wij een hele fijne kraamweek gehad met veel tips, uitleg en hele fijne hulp.

Bedankt voor alles deze week en ik zal jullie zeker aanraden!

Veel liefs,
Charlotte, Raoul, Isabel en een pootje van Petrol.


D-D

Ik zag op tegen de bevalling maar Emmy heeft me bijgestaan en maakte alles zo vertrouwd dat ik een rustige bevalling heb gehad en ze is gebleven tot Nicole kwam, het was een super kraamweek waarin ik veel geleerd heb van Nicole, met name borstvoeding geven en doorzetten. Wat heb ik geboft met Nicole, zo lief, zorgzaam en gezellig dat de dagen voorbij vlogen. Nu weet ik waarom jullie “kraamzus” heten. Dankjewel voor de mooie week!


Esmae

Wij zijn ontzettend verwend met Anouk in onze kraamweek. Ze hielp ons goed met het erbij betrekken van onze oudste dochter, zij had het erg moeilijk met de komst van haar kleine zusje.
Omdat ik heel graag borstvoeding wilde geven gaf ze veel tips om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Helaas kwamen we er op dag 7 achter dat Esmae nog meer afgevallen was. We hebben direct contact opgenomen met de verloskundige en Anouk heeft alles nogmaals duidelijk uitgelegd voor hoe nu verder.

Lieve Anouk, je hebt ons verwend de afgelopen dagen, we gaan je missen!

Liefs,
Esmae, Milou, Dennis, Joyce & Tommie 🐈


Jenthe

Mijn wens om borstvoeding te geven is uitgekomen door de goede hulp van de kraamverzorgster Janneke.
Zij leerde mij het aanleggen en goed aanhappen van Jenthe.
Doordat dit mijn derde kindje is, konden we alle tijd in de borstvoeding stoppen waar ik erg dankbaar voor ben.
Ik raad kraamzus zeker aan!!


Lysa

Ik heb de kraamzorg met Claudia als erg fijn en gezellig ervaren. Daarnaast heb ik veel geleerd vooral rondom borstvoeding. Als ik een moeilijk nacht had gehad met mijn kleintje dan kreeg ik de volgende dag weer tips om met volle moed de volgende nacht in te gaan. 😉 Dank je wel Claudia voor de prettige kraamweek!


Liselotte

Bedankt Inge voor je liefdevolle verzorging. We hebben dankzij jou een heerlijke kraamweek gehad! Fijn dat je zoveel over borstvoeding weet, dit gaf mij ook weer zelfvertrouwen.


Frenkie

Op 14 september is onze zoon Frenkie geboren. Na een heftige keizersnede mochten wij al snel naar huis, wat wij erg spannend en lastig vonden. Samantha heeft ons geweldig geholpen en gezorgd dat de rust snel terugkeerde. Ze is meer dan een week bij ons geweest en heeft veel aandacht besteed aan mijn borstvoeding, en met succes! Een week lang zijn we verwend en verzorgd.

We gaan haar heel erg missen !


Daan

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad dankzij onze lieve kraamverzorgster Bianca.
Zij heeft ons goed geholpen met borstvoeding en ondanks dat dit niet soepel verliep, zijn we toch tot een oplossing gekomen. Daarnaast heeft ze ons alle huiltjes leren herkennen en een perfecte start meegegeven, zodat wij na een week zelf verder konden.


Saar

Wij hebben genoten van onze kraamweek met kraamzus Inge. Dankzij haar aandacht, geduld en uitgebreide kennis hebben we, ondanks de opstartproblemen met de borstvoeding, kunnen genieten van de week. Inge, je bent een topper. Bedankt!


Féline

We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Mytral.
Dankzij haar aandacht en kennis hebben we ondanks strubbelingen met de borstvoeding enorm kunnen genieten van onze dochter en zusje.
Ze was flexibel en dacht overal over mee. Daarnaast heeft ze ons verwend met allerlei lekker hapjes.


Zoë

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad dankzij Manon! Het enthousiasme en de liefde waarmee zij voor ons klaar stond was fantastisch! In het begin was ik erg onzeker over de voedingen, maar hier heeft Manon ons super mee geholpen. Iedere dag weer bereid om al onze vragen te beantwoorden, Zoë en mij te verzorgen en ook gewoon tijd te maken voor een gezellig gesprek.
Wij kijken terug op een hele fijne week. Bedankt, Manon!


Alicio

Lieve Melissa,
Wat zijn we blij dat we jou hadden tijdens onze eerste week. Om Alicio aan de borst te krijgen moesten even wat extra stappen gezet worden en jij zag dat meteen en maakte gelijk een plan van aanpak. En het werkte.
We hadden een goede klik en je hebt hartstikke goed voor ons gezorgd. Bedankt voor al je goede zorgen!!

Heel veel liefs Alex melissa Alicio en Jeremiah


Kobus

Wij zijn onwijs blij met de kraamzorg die wij hebben gekregen. Wij hebben twee dagen Sonja en daarna Mariska bij ons thuis gehad. Beide omgedoopt tot ‘roze dino’ door onze dochter van 2,5. Het was fijn de hulp thuis, hulp bij het wennen aan de nieuwe situatie, tips t.a.v. verzorging en borstvoeding en het was ook gezellig. Het is fijn om te zien dat beide genoten van hun werk en deskundig zijn in wat ze doen. Ik kies een eventuele volgende keer zeker weer voor KraamZus.