Archief

Niek

Corien bedankt!

Voor de tweede keer hebben wij Corien mogen verwelkomen in ons gezin. Het was net alsof ze niet weg geweest was, vanaf moment één was het weer zo vertrouwd en fijn!

Het voeden liep nog niet helemaal goed de eerste dagen maar dankzij het adequaat handelen van Corien is dit helemaal goed gekomen.

Ik kan er niets anders van maken dat wij als gezin een heerlijk week met goede zorg hebben gehad.


Dycke

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad en dat alles door kraamverzorgsters Klazina en (stagiaire) Esther. Zij zijn echt Goud waard! Erg lief en meebewegend in de wensen van het gezin. Bomvol kennis en ervaring waardoor wij veel tips hebben kunnen krijgen over bijvoorbeeld borstvoeding.
Al met al alleen maar complimenten, onze kraamweek is echt voorbij gevlogen.


Milo

Een fantastische week gehad dankzij Kraamzus! Veel kennis op kunnen doen, hulp gehad bij de borstvoeding, ontzien van huishoudelijke taken en lekker vertroeteld. Zou het iedereen aanraden. Mocht er in de toekomst gezinsuitbreiding inzitten gaan wij zeker terug naar Kraamzus. Bedankt Margo en Melanie!


Vayèn Anna Frinsel

Debora is vorig jaar bij ons geweest in de kraamweek van ons 3de kindje. Na 2 slechtere ervaringen met borstvoeding heeft ze mij enorm geholpen het nu wel te laten slagen. Door alle kennis en ervaring die zij meenam en het goed in te spelen op onze behoeftes, heeft onze dochter tot 11 maanden volledig borstvoeding gehad en krijgt ze nu nog steeds 2x per dag. Enorm dankbaar voor haar hulp die 1ste week.
Dit was precies wat wij nu nodig hadden, omdat de rest in ons gezin al prima liep en wij daar weinig hulp bij nodig hadden.


Sophie

Wat een geweldige ervaring hebben wij gehad met onze ontzettend lieve kraamvrouw Lienke! Mijn tweede dochter maar zoveel nieuwe dingen geleerd. Voor het eerst borstvoeding mogen geven nu en ze heeft me veel tips, hulp en kneepjes geleerd hoe het voor onze Sophie en voor mij het prettigste is!
Je was ontzettend lief en behulpzaam voor onze dochter(s) Ilse en Julia die al rondliepen wat we heel fijn vonden en erg waardeerde.

Bedankt dat jij onze kraamvrouw was, we hebben ontzettend van je genoten! En blijf vooral wie je bent, want zo ben je precies goed!

Veel liefs,
Frans & Anne, Ilse, Julia en kleine Sophie 🩷


Fay

Lieve Kraamzus,

Wij mochten Selie als kraamzus hebben. De dag dat ze binnen kwam op een heel hectisch moment wist ze gelijk de rust te bewaren en deed ze haar ding. De hele kraamweek lang was ze een steun en toeverlaat. Ons kindje bleek een niet veel voorkomende variant van koemelk allergie te hebben, waar we toen nog niet achter waren. Daardoor was de kraamweek niet in alle opzichten even makkelijk. Zo was onze dochter heel erg vermoeid na de bevalling en kwam de borstvoeding moeilijk op gang. Ook viel ze teveel af wat we er moeilijk in gewicht weer aan kregen. Selie was daar voor al onze vragen en zorgde in alle opzichten voor hetgeen wat wij nodig hadden. We hebben samen staan huilen op de dag dat ze voor het laatst was 🩷

Lieve Selie, bedankt!


Frej

Een super fijne kraamweek gehad! Fijne hulp waar nodig, en luisterend oor en veel kennis van borstvoeding. ook voor de grote broer was er meer dan genoeg aandacht!


Luuk

Hallo iedereen. Wij hebben afgelopen week onze zoon luuk mogen verwelkomen. Na de bevalling moesten we nog eventjes 12 uur in het ziekenhuis blijven maar mochten daarna gelukkig naar huis. De volgende dag stond kraamzus Marga op de stoep. Marga is een onzettend sociaal persoon die graag de handen uit de mouwen steekt. Onze Luuk wou helaas niet zo best groeien. Maar Marga is niet voor 1 gat te vangen en adviseert heel erg goed over de borstvoeding en kunstvoeding en daarbij heeft ze ook heel veel kennis in huis. Onze Luuk groeit nu gelukkig! Verder was ze ook heel erg goed met onze dochter Noa Lynn. Alle credits naar Marga. Wij hebben onze kraamweek echt zeer prettig ervaren!

Groetjes een gelukkige familie Leistra!


Alyssa

Mijn kraamweek zojuist (veelste vroeg) afgesloten naar mijn inziens. Wat een kado was het om deze week zorg te krijgen van het neusje van de zalm Kraamzus Sylvia.

Als vliegende Hollander kwam ze binnen terwijl het eigenlijk niet paste qua drukke schema en toch heeft ze met alle rust en expertise deze week zo en zo mooi gemaakt. Geen borstontsteking, stuwing op zijn retour, een heeeeele gelukkige trotse  grote zus, trotse papa en emotionele maar nog gelukkigere mama. Een betere Kraamzorg zus had ik me nooit kunnen wensen dan deze topper .

Bedankt voor alle zorg kanjer 🩷🤍🩷


Julan

Ilaysa heeft ons fantastisch geholpen, zowel tijdens de bevalling als in de 4 dagen erna ook vooral bij het uitleggen van borstvoeding wat moest worden opgestart. Superleuk dat we in een korte tijd zo’n bijzondere band met je op konden bouwen in deze intieme fase van ons eerste kindje Julan! We vinden het natuurlijk erg jammer dat jouw tijd er bij ons op zit en wensen jou en kraamzus al het beste toe. Wellicht en hopelijk tot ziens! Groetjes Gerald, Anniek en Julan!


Jayson

Beate was een fantastische deskundige kraamzus!! We hadden een lastige start met ons zoontje maar samen met Beate zijn wij hier doorheen gekomen. De kundigheid en rust die Beate uitstraalt hebben wij als geweldig ervaren!!


Laurens

05-01-2023 is ons eerste kindje Laurens geboren. Dit is alweer even terug, maar nu 4 maanden later kijk ik nog steeds met zo’n enorm fijn gevoel terug op onze kraamweek! Dit komt allemaal door Margo en Sharon. Ze hebben ons zo goed geholpen en dingen geleerd, zodat wij met een gerust hart voor Laurens konden zorgen. Ook toen het met de borstvoeding eerst niet goed ging, hebben ze me zo goed geholpen dat het daarna wel lukte en ik er ook echt van genoot. Ze zijn zo relaxed, lief en zorgzaam. Wauw! Mochten het ons ooit gegund zijn om een tweede kindje te krijgen, hoop ik oprecht dat ik een van hen (of het liefst nog allebei haha) weer terug krijg! Moesten echt wel even een traantje laten toen ze voor het laatst de deur uit gingen en we er toen alleen voor stonden. Maar dankzij hun hulp is dat helemaal goed gekomen. Zo onzeker als dat we voor hun komst waren, zo vol vertrouwen konden we naderhand voor ons zoontje zorgen.


Norah

1 mei is onze dochter Norah geboren. Die dag kregen we 2 kraamverzorgsters. Anneke en leerling Melanie. Wat hebben wij het getroffen met hun beide. Ze hebben ons goed op gang geholpen met het geven van borstvoeding waardoor het na een paar dagen goed lukte en onze dochter alweer in de groei zat. Daarnaast gaven ze onze andere dochter van 2 jaar veel aandacht en hebben ze goed voor ons gezorgd. We zijn heel tevreden en moesten wel even een traantje wegpinken toen de kraamweek erop zat! Nogmaals bedankt Anneke en Melanie!


Maevi

Op 30 april is onze dochter Maevi geboren. En vanaf 1 mei was Ria onze kraamverzorgster. Ik was gestart met het borstvoedingsavontuur en Ria heeft ons hierin zo goed geholpen en ondersteund. We hebben echt een heerlijke week gehad, waarin alles zo voorspoedig, soepel en goed verliep! Ons zoontje van bijna 2,5 vond het ook heel leuk met Ria, hij heeft veel gespeeld met haar en vooral haar fruitcreaties vond hij heel lekker! Ria bedankt voor de mooie kraamweek.


Ida

Door de goede zorgen van Carmen en Janneke hebben we een hele fijne kraamweek gehad. Ze waren super lief voor onze dochters, hadden heel goed door wat wij nodig hadden en werkten mega hard. Ze hadden altijd een luisterend oor en waren erg kundig, ook toen ik wat extra ondersteuning kon gebruiken door opstartproblemen met de borstvoeding. Dankjewel Carmen en Janneke 😘


Isabel

Op 1-04-23 zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Isabel. De volgende dag toen wij uit het ziekenhuis kwamen stond er binnen een paar kraamverzorgster Kirsten bij ons voor de deur. Kirsten is een hele lieve, zorgzame en kundige kraamverzorgster. Ze heeft mij heel goed geholpen met borstvoeding omdat deze nog niet helemaal op gang kwam. Aan het eind van de week kan ik borstvoeding geven en ben ik Kirsten heel erg dankbaar. De laatste 2 dagen hebben wij rozemarie bij ons thuis gehad en ook zij is een lieve, zorgzame en kundige kraamverzorgster.
Al met al hebben wij een hele fijne kraamweek gehad met veel tips, uitleg en hele fijne hulp.

Bedankt voor alles deze week en ik zal jullie zeker aanraden!

Veel liefs,
Charlotte, Raoul, Isabel en een pootje van Petrol.


D-D

Ik zag op tegen de bevalling maar Emmy heeft me bijgestaan en maakte alles zo vertrouwd dat ik een rustige bevalling heb gehad en ze is gebleven tot Nicole kwam, het was een super kraamweek waarin ik veel geleerd heb van Nicole, met name borstvoeding geven en doorzetten. Wat heb ik geboft met Nicole, zo lief, zorgzaam en gezellig dat de dagen voorbij vlogen. Nu weet ik waarom jullie “kraamzus” heten. Dankjewel voor de mooie week!


Esmae

Wij zijn ontzettend verwend met Anouk in onze kraamweek. Ze hielp ons goed met het erbij betrekken van onze oudste dochter, zij had het erg moeilijk met de komst van haar kleine zusje.
Omdat ik heel graag borstvoeding wilde geven gaf ze veel tips om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Helaas kwamen we er op dag 7 achter dat Esmae nog meer afgevallen was. We hebben direct contact opgenomen met de verloskundige en Anouk heeft alles nogmaals duidelijk uitgelegd voor hoe nu verder.

Lieve Anouk, je hebt ons verwend de afgelopen dagen, we gaan je missen!

Liefs,
Esmae, Milou, Dennis, Joyce & Tommie 🐈


Jenthe

Mijn wens om borstvoeding te geven is uitgekomen door de goede hulp van de kraamverzorgster Janneke.
Zij leerde mij het aanleggen en goed aanhappen van Jenthe.
Doordat dit mijn derde kindje is, konden we alle tijd in de borstvoeding stoppen waar ik erg dankbaar voor ben.
Ik raad kraamzus zeker aan!!


Lysa

Ik heb de kraamzorg met Claudia als erg fijn en gezellig ervaren. Daarnaast heb ik veel geleerd vooral rondom borstvoeding. Als ik een moeilijk nacht had gehad met mijn kleintje dan kreeg ik de volgende dag weer tips om met volle moed de volgende nacht in te gaan. 😉 Dank je wel Claudia voor de prettige kraamweek!