Archief

Kjeld

Wat een bijzonder fijne kraamweek hebben we gehad met onze Kraamzus Mytral. Interessant wat er mogelijk is met natuurlijke kraamzorg. Bedankt ook namens Kjeld en grote broer Nils. Succes lieve Mytral met de afronding van je opleiding tot natuurlijk kraamverzorgende!


Olivier Alexander

Wat hebben wij een fijne, relaxte kraamweek gehad. KraamZUS Mytral heeft bij ons gekraamt bij zowel onze eerste als tweede zoon. Het voelde weer vertrouwd om een bekende over de vloer te hebben. Bij onze tweede zoon Olivier Alexander hebben we de stap genomen met wasbare luiers. Dit sluitte heel goed aan bij de opleiding die Mytral volgt van natuurlijke kraamzorg. Doordat de borstvoeding wederom super op gang kwam konden we op ons gemak beginnen met de wasbare luiers en billendoekjes. Ook de tips van natuurlijke kraamzorg waren erg welkom en stonden we voor open. Zo’n kraamweek gaat snel voorbij maar we hebben er erg van genoten. De fruithapjes keken we elke avond naar uit en deze proberen wij er nog dagelijks in te houden. Mytral is een topper!!!


Luna

Natuurlijke kraamzorg
Vanuit het ziekenhuis belden we dat we de zaterdag thuis zouden komen. Gelijk werd alles in werking gezet. Wij hadden via kraamzus natuurlijke kraamzorg aangevraagd. De natuurlijke kraamzorg is gebaseerd op de visie van Rudolf Steiner vanuit de antroposofie.
We, wij als gezin, waren nieuwsgierig naar onze kraamverzorgster en hoe zij ons kon begeleiden met deze visie als basis. Wat we fijn vonden is dat Ali ons de vrijheid gaf te verwoorden hoe we deze zorg voor ons zagen. Hierdoor raakten we in gesprek en gedurende de kraamweek hebben we veel
mogen leren. Zo ook op het gebied van gebruik van natuurlijke materialen en een baby- vriendelijke manier van verschonen.

Dank voor alle goede zorgen en hopelijk tot ziens!