Kraamzorg in Meppel

Op zoek naar kraamzorg in Meppel?

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Aangezien je een kijkje neemt op onze pagina over kraamzorg in Meppel is er een grote kans dat je in verwachting bent. Wat een prachtig nieuws! Een bijzondere tijd is aangebroken, maar ook een spannende periode. Als je in verwachting bent –  we kunnen er niet omheen – wacht er een hele waslijst op je met taken die de aankomende tijd opgepakt moeten worden. Vrij bovenaan deze to-do list staat waarschijnlijk: kraamzorg regelen! Direct bij de start van dit nieuwe leven zijn wij er voor jou en je net geboren kindje. We zijn er namelijk al bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. De kraamverzorgende van kraamzus staat de gehele kraamweek naast je en voor je klaar.

Kraamzorg in Meppel – de beste zorg van een kraamzus

Stuk voor stuk zijn onze kraamverzorgenden fantastische dames die niets liever doen dan jullie ondersteunen tijdens deze spannende en hectische dagen. Met recht toppers! Met al hun kennis en ervaring laten ze je zien wat er komt kijken bij de zorg van je kindje. Jouw kindje – die vlak daarvoor maandenlang veilig in jouw buik heeft gewoond en zich heeft ontwikkeld tot dit wondertje. Wat een overgang, maar ook voor jou en de rest van het gezin. Deze periode komt er van alles op je af en wat fijn dat er dan een kraamzus is. Wanneer je kiest voor kraamzorg van KraamZus in Meppel ben je verzekerd van de beste zorg en een kraamweek waar we een feestje van maken – samen met een kraamzus bij jou uit de buurt.

Aanmelden kraamzorg Meppel

Om je alvast voor te bereiden kun je alvast onze app downloaden. Hierin vind je alvast allerlei handige info voor straks tijdens en ter voorbereiding van de kraamweek. Vergeet ook geen kijkje te nemen bij onze ervaringen op de site. Een uniek inkijkje in de kraamweek van gezinnen bij jou in de buurt. Zo weet je alvast een beetje wat je kunt verwachten. Ben jij er zeker van en wil jij de goede zorg van een kraamzus ontvangen? Dan kun je de aanmelding heel gemakkelijk, in je eigen tijd 24/7 online doen. Dan hebben we direct alle juiste gegevens en ontvang je een bericht van ons, zodra de aanmelding definitief is. Wanneer je in de tussentijd nog vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Nog een hele fijne zwangerschap gewenst!

Ervaringen

Julian

11 juni is onze zoon Julian geboren. Marietje kwam de… Lees verder

Kenan Mouhamed slama

Wat hebben wij genoten van onze kraamtijd, met een super… Lees verder

Nina

Zondag nacht bevallen van ons kleine meisje en nog geen… Lees verder

Tove Elin Okken

Lieve Marietje, Wat waren we blij met jou als kraamverzorgster!… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier