Kraamzorg in Noord-Holland: KraamZus

Zwanger? Van harte gefeliciteerd!

Zwangerschap en geboorte: een bijzondere en spannende tijd! Er komt van alles op je af, en natuurlijk wil je goed voorbereid zijn op de komst van je baby. Je zoekt een kraamzorgorganisatie die begrijpt wat jij wilt en belangrijk vindt, maar die ook jou en je gezin ondersteunt. KraamZus is de kraamzorgorganisatie die alles biedt wat je in deze periode nodig hebt. Je krijgt één kraamverzorgende in de kraamtijd. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Eén kraamverzorgende in de kraamtijd

Onze kraamzussen willen van jullie kraamtijd een bijzondere tijd maken waarop je met veel plezier en warmte kunt terugkijken. Bij KraamZus krijg je één kraamverzorgster tijdens de kraamtijd.

Verder betekent kraamzorg van KraamZus:

  • Zorg voor jou, je gezin en het huishouden
  • Professionele begeleiding bij het geven van borstvoeding of kunstvoeding
  • Een persoonlijk intakegesprek waarbij jouw wensen voorop staan
  • Uitstekende contacten met de verloskundigen in Noord-Holland
  • Enthousiaste en ervaren kraamverzorgsters die jullie kraamtijd tot een bijzondere tijd maken
  • Schrijf je nu in en ontvang een Swaddle cadeau!

KraamZus vind je in jouw regio Noord-Holland!

We verzorgen kraamzorg in Noord-Holland. Meer weten over KraamZus? Lees ervaringen met onze kraamzorg, bekijk onze kwaliteitsscores of schrijf je alvast in. Met veel plezier verzorgen we jullie kraamtijd!

Complete CurZus in Hoorn en St. Pancras

Wil je je goed voorbereiden op de bevallen en kraamtijd? Je bent ook van harte welkom bij onze Complete CurZus, een hippe zwangerschapscursus die gegeven wordt in de omgeving van Hoorn en St. Pancras. In zeven avonden word je bijgepraat over alles rondom zwangerschap, geboorte, de borstvoeding en de periode erna. Aanmelden voor de cursus? Schrijf je hier in!