Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Hoorn

Grote avonturen beginnen klein. Niets liever zijn wij onderdeel van en ondersteunen wij jullie bij het grote geluk dat jullie te wachten staat. Al is het maar voor even tijdens de kraamweek. Onze kraamverzorgenden kunnen niet wachten om van jouw kraamtijd een warme en gezellige week te maken. Maar buiten dat verlenen zij jou de beste en meest professionele zorg die jij je kunt wensen. Niet voor niets kies jij met een gerust hart voor onze kraamzorg in Hoorn.

Op zoek naar kraamzorg in Hoorn

De fijne kraamzorg van een kraamzus is er speciaal voor jou, maar ook voor de rest van het gezin. Ze zorgt voor moeder en kind, maar let ook op de rest van het gezin. Voor de partner is het ook een periode waar er veel verandert. Misschien is er zelfs een grote broer of zus in het gezin! Ook al assisteert jouw kraamverzorgende bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. Zij is er de gehele kraamweek. Een baken van rust in een periode die toch al hectisch en spannend genoeg is. Je kunt met iedere vraag bij haar terecht. Niets is te gek en geen berg te hoog. Ze ondersteunt waar nodig, begeleidt je en zorgt ervoor dat jullie na de kraamweek het vertrouwen hebben om samen dit avontuur voort te zetten.

KraamZus Hoorn – speciaal voor jou

Voor de kraamweek vindt er een intakegesprek plaats met je conZulent. Bij haar kun je vooraf al je vragen stellen. Zij neemt met jou de kraamweek door en kijkt naar je wensen. Wij nemen dit mee tijdens je kraamweek. Zo krijg jij een kraamzus bij jou thuis die perfect bij je past! En heb je ook al kennis gemaakt met onze app? Speciaal voor onze cliënten is er een interne app. Hier vind je 24/7 heel veel interessante en relevante informatie. Speciaal voor jou samengesteld. Ook vind je hier de instructievideo’s van kraamzus Liesbeth. Zo heb je altijd de hulp van een kraamzus binnen handbereik.

Aanmelden kraamzorg in Hoorn

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de ervaringen van onze andere cliënten. Zo vang je alvast een glimp op hoe de kraamweek zal zijn en lees je hoe deze gezinnen de kraamweek hebben ervaren. Ben jij er zeker van? Yes! Meld je dan direct aan voor onze zorg. Dit kan heel gemakkelijk online en dan regelen wij de rest.

Geniet nog van je zwangerschap!

Ervaringen

Damian

Wij hebben enorm genoten van onze kraamweek en van de… Lees verder

Emma

We had Anita during our kraam week, she was amazing… Lees verder

Nouri

Fantastische week achter de rug met Jorieke! Dank voor de… Lees verder

Mae Stor

We hebben een geweldige kraamtijd gehad en missen Sonja nu… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier