Kraamzorg in Reuver

Op zoek naar kraamzorg in Reuver?

Zwangerschap en geboorte: een bijzondere en spannende tijd! Er komt van alles op je af, en natuurlijk wil je goed voorbereid zijn op de komst van je baby. Je zoekt een kraamzorgorganisatie in Reuver, onze kraamzussen maken het verschil in die bijzondere kraamtijd. We zorgen ervoor dat er een kraamzus komt uit het team bij jou in de buurt!

Eén kraamzus, speciaal voor jou

We zorgen ervoor dat je één kraamverzorgende krijgt voor de hele kraamtijd. Oók als jouw kraamzus al komt assisteren bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis- is het bij ons vanzelfsprekend dat zij dan ook de rest van de kraamtijd verzorgt. Zodat jullie je veilig en vertrouwd voelen in een periode die toch al spannend en hectisch genoeg is.

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag! Je kunt ons altijd bellen op 088 41 00 700. Inschrijven kan 24/7. Benieuwd naar ervaringen met onze kraamzorg? Bekijk ze hieronder of schrijf je direct in voor kraamzorg van KraamZus.

 

KraamZus en het coronavirus

Je zwangerschap is een prachtige, maar misschien ook wel spannende tijd. Zeker nu met het coronavirus in het land kan dit voor jou misschien wat onzekerheden met zich meebrengen. Vanuit KraamZus zijn er uiteraard maatregelen genomen, zodat we jou en je kindje de beste zorg kunnen geven zoals je van ons gewend bent.

Klik hier om alle maatregelen te lezen. 

 

Ervaringen

Teun

Na de geboorte van ons eerste kindje Teun op 2… Lees verder

Fleur

Mijn ervaring was super. Ik heb een zeer fijne kraamweek… Lees verder

Tijn

Vandaag was onze laatste dag met kraamzus Lynn. We hebben… Lees verder

Josh

Na een dag in het ziekenhuis vertoeven na onze bevalling… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier