Archief

Fedde-Jan

Wat hebben wij een ontzettende fijne kraam dagen gehad, veel geleerd maar ook veel gelachen samen
We zijn Jantina heel erg dankbaar voor de goede zorg voor ons maar vooral voor onze kleine man Fedde-Jan


Brecht

Beste Jinte,

Sa fijn dast do us op wei holpen hast! We ha in hiele fijne kreamwyke han: “Best genoch” 😊

Groetnis ut Ljouwert.


Marije

Een hele fijne week gehad!
Bedankt Willy 👍🏼🤗


Laura

Op mijn eigen verjaardag mochten wij de trotse ouders worden van ons 2e kindje, een dochter Laura.
Bea was bij ons thuis tijdens de bevalling en daar was ze al een grote steun.
Na de bevalling had ik wat complicaties, maar ze ging niet naar huis totdat alles oké leek met mij.
De dagen erna is ze voor ons van onschatbare waarde geweest. Waar wij dachten: de kraamhulp zal ons bij een tweede kindje wel snel in de weglopen, heeft Bea het tegendeel bewezen!
Elke dag stapte ze met een grote glimlach binnen. Eerst een kopje koffie met ons om de nacht door te nemen en daarna ging ze lekker aan de slag.
Lieve Bea, dankjewel voor deze fantastische kraamweek. We kijken er, mede dankzij jou, met een goed en warm gevoel op terug.


Mike

Wij hadden kraamverzorgster Lia, wij zijn zeer tevreden over de kraamhulp die wij gekregen hebben. Helaas hadden wij maar 4uren per dag kraamhulp ivm een drukke periode van kraamzus, ondanks dat Lia maar 4uren per dag bij ons was heeft ze ons goed opweg geholpen met de verzorging van ons eerste kindje en deed ze hierbij ook nog veel huishoudelijke taken voor ons. Wij zien terug op een hele mooie kraamtijd!


Elin

Dit is ons derde kindje en de derde keer dat we gebruik maakten van KraamZus. Dit keer was Marije er om ons te helpen. En wat hebben we een prachtige week gehad! Ze voelde precies aan wat wij nodig hadden bij een derde kindje. Het is weer voorbij gevlogen. Bedankt Marije en KraamZus!


Nova

Hanna heeft bij ons kraamzorg gegeven, en hoe!?Wij zijn super tevreden, er was tijd en aandacht voor onze kleine meid en ook werd er goed voor moeder gezorgd, vader hielp graag maar dit was geen must, Hanna is erg kundig en heeft ons goed weten te begeleiden bij wat goed is voor onze dochter. Ze had een luisterend oor en veel geduld. De passie voor haar werk is dan ook duidelijk te voelen, zo veel liefde. Wij willen Hanna ontzettend bedanken voor de goede zorgen, van ons krijgt zij een dikke 10!


Wietse

Wij zijn in de kraamweek heel goed geholpen door Marietje. Marietje heeft zichtbaar veel plezier in haar werk. Wanneer er iets geregeld moet worden pakt zij dit heel assertief op. Ze neemt voldoende tijd voor haar zorgtaken en weet daarnaast ook nog tijd te maken voor huishoudelijke taken. Marietje geniet van het contact met kinderen en onze dochter (3) en Marietje hadden een hele leuke klik. Hierdoor konden mijn man en ik, ook op de dagen dat onze dochter thuis was, met een gerust hart even uitrusten.

Lieve Marietje, wat hebben wij het met jou getroffen 😊 Heel erg bedankt voor je hulp, tips en gezelligheid bij ons in huis.

Leafs Tim, Liesbeth en Anouk


Jens

Lieve Anny, wat was het heerlijk om jou erbij te hebben de afgelopen dagen! We hadden onze handen vol aan onze oudste zoon, maar dankzij jouw begeleiding en tips hadden we een heerlijke opstart! Je zag wat we nodig hadden qua verzorging van Jens, Luuk en de huishouding en pakte dit allemaal lekker aan🥰 Bedankt voor deze heerlijke kraamweek!


Maeve

Lia was bij ons na de geboorte van onze dochter Maeve. Zo lief en goed voor ons en een natuurlijke klik met onze oudste twee kinderen, wat voor ons ook erg belangrijk was. Ze nam de tijd om een spelletje met ze te doen en betrok ze bij de verzorging van hun zusje.
Lia is een kundige kraamzus en toont interesse en betrokkenheid in je persoonlijke verhaal/ervaring. Ze spreekt vertrouwen en complimenten uit.
We hebben het erg fijn gehad met Lia.


Elliott

Dankzij onze kraamzus Aaltsje hebben wij de perfecte kraamweek gehad! Wat heeft ze ons goed ondersteunt en wat was het gezellig. Goeie gesprekken gehad waardoor ik mij gehoord voelde en de bevalling en de uren daarna snel een plekje kon geven. Veel raakvlakken waardoor het niet voelde dat er een “vreemde” in huis was. Bij het afscheid na 10 dagen een flink potje lopen te janken :-). We gaan haar aanwezigheid en tips wel erg missen! Dankjewel voor alles Aaltsje! Liefs van Marco, Sita en Elliott


Charlie

Wat hebben we ontzettend genoten van onze kraamweek. De kraamzorg kregen we van Judith. Een vrouw die absoluut helemaal bij ons aansloot. We zijn zo dankbaar dat we deze Charlie’s Angel bij ons mochten hebben. Alles werd zo duidelijk en liefdevol uitgelegd. Met humor in het kwadraat zijn we lachend de week doorgekomen met elkaar. Echt zo fijn. Hadden deze gouden vrouw voor geen goud willen missen. Bedankt Judith, en wie weet tot de volgende ;). Liefs van Jeffrey, Myrthe en baby Charlie


Vigo

Lieve Tjistke kwam bij ons in de kraamweek. Ik voelde gelijk al een klik en het voelde vertrouwd. Ze voelde mij precies aan, wist wat ik op elk moment nodig had en had een luisterend oor met veel adviezen. Ook voor de zorg voor onze Vigo kon ik terecht met al mijn vragen en kreeg ik uitgebreid advies.
Ik had mij niet een betere kraamhulp kunnen wensen.


Jayron

De kraamweek was goed ,het was wel een uitstekende hulp en vrouw.


Livia Mies

Super fijne kraamweek gehad met de aller liefste kraamverzorgster Daniella! Naast alle goede zorgen ook fijne gesprekken gehad. Lieve Daan dankjewel voor alles!♡


Arthur

De kraamweek met Nienke was een feestje! Onze tweede zoon Arthur kon geen betere start hebben. Eerst was ze aanwezig bij onze relaxte bad bevalling thuis en daarna hadden we een heerlijke week. Als ‘een vreemde’ jou in je eigen huis vraagt wat je wilt eten/drinken alsof je in een restaurant bent kan dat best ongemakkelijk voelen, maar dat is het geen enkel moment geweest. Nienke draaide heerlijk mee in ons huishouden en het gaf eerder een gevoel van verwennerij en luxe dat ze er was. Ze had het huishouden volledig onder controle, had verstand van alles en beantwoordde onze vragen en onzekerheden altijd uitgebreid, was lief voor onze oudste zoon en gaf zowel mij als mijn man de juiste aandacht. Het was daarnaast ook gewoon heel erg gezellig en we hebben heerlijk een bubbtje 0,0 in de tuin in het zonnetje gedaan 😉 We zijn haar vreselijk dankbaar voor deze geweldige kraamweek waarbij we met haar echt op die befaamde wolk hebben gezeten ❤️


Rithanya

The maternity week was really helpful, informative and hands on. Our maternity nurse, Veronica helped us to get used to baby routines in a very organized way. She was always responsive to our queries. Highly appreciate the efforts from kraamzus.


Mason Jaxx

Wat ging deze week snel voorbij zeg! We hebben genoten met Lysanne als kraamverzorgster. Veel geleerd op een goede relaxte manier. Je voelt en ziet de liefde en passie die ze heeft in dit vak. We hadden een super goede klik met zn allen en we vonden het allemaal jammer dat het weer voorbij was.


Sophie

Wat een geweldige ervaring hebben wij gehad met onze ontzettend lieve kraamvrouw Lienke! Mijn tweede dochter maar zoveel nieuwe dingen geleerd. Voor het eerst borstvoeding mogen geven nu en ze heeft me veel tips, hulp en kneepjes geleerd hoe het voor onze Sophie en voor mij het prettigste is!
Je was ontzettend lief en behulpzaam voor onze dochter(s) Ilse en Julia die al rondliepen wat we heel fijn vonden en erg waardeerde.

Bedankt dat jij onze kraamvrouw was, we hebben ontzettend van je genoten! En blijf vooral wie je bent, want zo ben je precies goed!

Veel liefs,
Frans & Anne, Ilse, Julia en kleine Sophie 🩷


Kéyaro Logan

Zondag bevallen van onze tweede zoon. Zondag eind van de middag mochten we naar huis en daar was onze fantastisch kraamhulp Kimberly!
Geen onbekend gezicht voor ons, want tijdens de kraamweek van onze eerste zoon hadden we Kimberly ook.
Wat hebben wij weer ontzettend genoten van de liefde en aandacht van de kraamhulp. We zijn je zo dankbaar! En het is niet in woorden te beschrijven hoe fijn het is dat je bij ons bent geweest deze week.
Naast al je harde werk in huis heb je ons ook zo goed geholpen met onze oudste zoon. Samen spelen, opruimen, schoonmaken, lachen. Jij bent echt fantastisch Kimberly!! Heel erg bedankt voor deze week! En we gaan je echt ontzettend missen.

Lieve Kraamzus bedankt!