Archief

Vinnie

Wat hebben wij een super fijne kraamweek gehad met kraamtopper Grytsje! Door al haar goede zorgen en doordat ze veel uit handen neemt hebben we dit keer echt kunnen genieten van onze kraamdagen. Ze is niet alleen vakkundig maar ook heel gezellig! Gaf aandacht en goede zorgen aan onze hele gezin. Onze dochter vraagt nog steeds wanneer ze weer komt. Grytsje bied een luisterend oor en geeft goede adviezen.
Lieve Grytsje nogmaals bedankt voor de fijne, gezellige, liefdevolle kraamweek en voor al je goede zorgen en adviezen❤️


Rayen

Op 14 augustus is onze zoon geboren in het MCL na een zwangerschap van 38 +1. De volgende dag mochten we na de lunch naar huis. Gebeld met de centrale nummer kregen we te horen dat het erg druk was en dat we werden terug gebeld met wanneer kraamhulp bij ons thuis kwam. Rayen is ons 2e kind waardoor we geduldig afwachtte hoe laat iemand kwam. Uiteindelijk kwam rond 16u iemand ons de opstart geven en alles klaar maken voor de nacht. De volgende ochtend stond Daniëlle voor de deur. Een vrolijke meid waarmee gelijk een klik was.

Bedankt Daniëlle voor een gezellige week. We hebben van je genoten en ondanks dat het ons 2e kind is hebben we veel van je geleerd. Heel veel succes met andere gezinnen. Je bent een topper!

Ingrid, Amir, Lyna en Rayen


Reyven Joshua

Onze kraamzus Jelly ! Een geweldige vrouw ! Ze heeft me geholpen bij mijn bevalling . En natuurlijk hier thuis ! Ze gaat heel rustig te werk en ze legt je alles duidelijk uit ! Wij hebben echt heel veel van haar geleerd ! Dank je wel Jelly !


Lars de vries

Wat een FANTASTISCHE week hebben wij gehad!! En wat ging het snel.. Carola wat was jij lief.. ook onze andere 2 boefjes waren gek op jou.. elke dag weer feest als jij kwam.. ! Soms was t hectisch maar ook dat wist jij op te lossen!! Wij willen jou nogmaals bedanken voor de geweldige week!! En we missen je hoor!! Succes en dat je veel gezinnen zn mooie week mag geven!! Heel veel.liefs .. Wolter joke owen maud en lars!!


Justin

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad met Beate!! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, alles wat je ons geleerd hebt en natuurlijk de heerlijke fruithapjes. We gaan je missen!!
Liefs,
Sander, Regina en Justin


Mats

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad met Ali. Het is overduidelijk dat dit vak haar passie is. De liefde, rust en warmte die zij voor zo’n klein babytje heeft, is fantastisch om te zien. Ali, nogmaals ontzettend bedankt voor alles!

Liefs Remmelt, Marrit en Mats


Tim

Wat een heerlijke kraamweek! Zo genoten van de fantastische kraamzorg door Grietje ter Heide. Heerlijk ontspannen, er werd zo goed voor ons gezorgd! De meiden waren erg wijs met Grietje, maar heit ook, vanwege het schone huis en de hulp bij de meiden, en mama vond het o zo fijn, het luisterend oor, de tips en adviezen. En natuurlijk de volledige verzorging!

Nogmaals bedankt!!!


Jidde de Bruin

Dankzij Ellen hebben wij een heerlijke kraamweek gehad.
Wat zijn we verwend en ook al dachten we alles wel te weten na de geboorte van onze dochter hebben we enorm veel geleerd.
Ellen je hebt van onze kraamweek een feestje gemaakt met je inzet en liefde voor je vak.
We gaan je missen!!


Hub

Wij hebben een onwijs leuke kraamweek gehad met Geralda. Ze heeft er een super gezellige week van gemaakt. En liet me extra speciaal voelen door vaak een heerlijke fruitcocktail te maken met muisjes. Zo leuk!! Een fijnere week konden wij niet wensen.


Mila – Bo

Super kraamweek gehad! Grietje heeft ons super geholpen en we zijn haar zo dankbaar voor de mooie en gezellige tijd!


Elise

Wat een ontzettend leuke, gezellige en leerzame week hebben wij gehad met Hillie. Vandaag was dan de laatste dag en wat zullen we Hillie missen!


Senne

Wij hebben een heerlijke week gehad met kraamzus Thea. Goede zorg en begeleiding. De kinderen vonden het ook gezellig, vooral af en toe even een spelletje doen met Thea was leuk. Ook heb we enorm gelachen met elkaar. Nogmaals dank voor de fijne tijd!
Groetjes Lucas, Mirthe & Senne
Bart en Femke


Amber

Wij hebben de kraamweek als zeer goed ervaren. Kraamzus Renny en stagiair hebben onze dochter Amber en onszelf professioneel en liefdevol behandeld. Een luisterend oor, attent en vriendelijk.

Wij willen kraamzus en Renny in het bijzonder erg bedanken voor de liefdevolle kraamweek.


Ruben

4 september is onze Ruben geboren, kraamzus Bouwina kwam ons helpen. Grote zus Julia heeft er denk ik nog het meeste van genoten, Bouwina ging met haar naar het speeltuintje en elke dag nam ze iets mee om te doen. Echt super leuk! En ook wij zijn super tevreden over de zorg! Bouwina, bedankt voor alles!!


Bas

Wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad met deze topper Hester!
Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Liefs,
Rutger, Sygrid & Bas


Jelte Rynk

Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad met Beate!
Een super kraamzus! Lief, betrokken, kundig met hart voor haar vak.
Ze heeft mij en ons het vertrouwen gegeven dat we het aankunnen met z’n viertjes!

Ze maakte heerlijke, gezonde kunstwerkjes deze waren echt elke keer een verassing en dat voelde voor ons heel speciaal.

Ook de manier waarop ze ons stuiterballetje Famke betrok bij deze hectische week was fantastisch. Zowaar wel een half uur bij de tafel gezeten om een prachtig knutselwerkje te maken.

Het was heel fijn om Beate als onze kraamzus te hebben. We gaan haar zeker missen. Nogmaals enorm bedankt!

Dikke tût van Ype, Sjoeke, Famke & Jelte!


Vanessa

Hele fijne kraamweek gehad met Maaike, goede zorg en vooral erg gezellig.
Het geheugen weer even opgefrist en nieuwe dingen geleerd.
Bedankt Maaike voor de goede zorg!


Yvar Jaarsma

Ondanks dat ik best op zag tegen een week lang een ‘vreemde’ in huis, hebben we een super kraamtijd gehad! We hadden het niet beter kunnen wensen! Vanaf het moment dat Mytral ’s ochtends vroeg het ziekenhuis binnen stapte voelde het goed. En ook ’s avonds stond ze weer bij ons op de stoep om ons te helpen!

Een hele fijne kraamzus, die ons veel heeft geleerd en ons alles goed heeft uitgelegd! Mytral overlegde alles met ons en stemde haar werkzaamheden af op onze wensen. Maar het allerfijnst was haar open houding en de laagdrempelige benadering! Alles was bespreekbaar! Bedankt voor de fijne kraamweek!

Oja, de fruithapjes en loempia’s waren ook erg lekker!


Febe Snippe

Het is alweer 2 weken geleden dat Carola afscheid van ons nam, maar wat hebben wij ontzettend genoten van onze kraamweek! Heerlijk om zo’n lieve collega in huis te hebben die je verwent met mooie fruithapjes en ervoor zorgt dat alles gewoon draaiende blijft! Hierdoor konden wij onbezorgd genieten van ons lieve, kleine, mooie meisje 🙂 heeeel erg bedankt voor je liefdevolle zorgen Carola! Je bent een topper! Liefs, Aron, Joanne en Febe❤️


Joep

We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Aukje! Naast Joep was ze ook super leuk met onze andere zoon. Kan haar en kraamzus zeker aanbevelen.