Archief

Yven

Ik denk dat wij ons geen betere kraamzus konden wensen dan Mirjam! We hebben genoten van de kraamweek. Mirjam heeft ons veel geleerd over de dunstan babytaal. Daardoor wisten wij al snel wat elk huiltje/geluidje betekende en hierdoor goed konden handelen. De begeleiding van de borstvoeding was erg fijn.
Ook genoten van alle heerlijke fruitcreaties die voor ons werden gemaakt.
Wij als nieuwe ouders, maar ook zeker ons zoontje Yven heeft het erg getroffen met Mirjam, wat een liefde en rust!


Shelagh

Super kraamweek gehad met Ali. Heb zo veel vertrouwen in mij zelf gekregen! Heel erg bedankt voor de fijne kraamtijd!
Liefs Marijn en Hannah


Sylvia

Super kraamzorg van ons tweede wonder. De eerste keer hebben wij voor kraamzus gekozen, wij kregen de superhulp Willie. Dit keer wederom voor kraamzus gekozen. Wij kregen dit keer de superhulp Carola. Onze Sophie mist Carola ontzettend. Ook heeft Carola goed gezorgd voor Sylvia, pappa, mamma en de visite. Bedankt voor alle zorg en liefde! Ik wil nog wel een jaar lang elke dag kraamzus in huis!


Niene

Maandag 22-07-2019 is ons tweede dochtertje ‘Niene’ geboren. KraamZus Inge is een weekje bij ons in huis geweest. Het was een heerlijk relaxte week met tropische temperaturen. We hebben het super gezellig gehad met z’n allen.
Kortom een top kraamweek.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

Liefs,
Nico, Lisanne
Jinthe & Niene


Jildau Eline

Bij thuiskomst vanuit het ziekenhuis stond Marian al voor ons klaar. De eerste 2 dagen was ik zelf heel erg zwak en heeft Marian goed voor me gezorgd en mijn man ontzettend veel dingen geleerd. Vanaf dag 2 krabbelde ik weer wat op en heeft Marian mij goed ondersteund en geholpen. Ook toen we ineens met Jildau naar het ziekenhuis moesten voor geelzucht, is ze de hele middag mee geweest. Dat was voor ons echt heel fijn! We hebben een ontzettend leuke, gezellige en leerzame week gehad. Ik had me geen leukere kraamzus voor kunnen stellen!
Marian krijgt van ons een dikke 10+


Lindy

Wat hebben wij een super kraam week gehad met Ali. De hele week werden wij verwend met heerlijke fruitjes. En wat was je lief voor onze dochter Fayèn, elke dag was het weer een feestje dat je kwam.
Wat zullen we je missen, de gezelligheid.
De kraamweek vloog voorbij. Voor dat we wisten was de laatste kraamdag er alweer, waar jij heerlijk pannenkoeken ging bakken wat een feestje voor fayèn, en ons 😊
Ali super bedankt voor de fijne kraamweek.
We hebben genoten ! Liefs van
Cor Goeman Michelle Goeman-Jansen fayèn en Lindy! 💕


Vera Anne Hofsteenge

Wat hebben een heerlijke (tropisch) warme kraamweek gehad dankzij onze geweldige, lieve kraamzus Carola! Ook de broers van Vera waren maar gek met haar. Elke morgen werd de “Witte dame”, met een glimlach, ontvangen door Cas. De week is voorbij gevlogen…. We missen je nu al! Bedankt voor je goede zorgen, tips en gezelligheid! Dikke kus & knuffel Vera-Cas-Bjorn-Jacob-Monique Hofsteenge💕


Flip

Wat een bijzondere tijd. Na ruim 41 weken wachten werden mijn vliezen gebroken en iets meer dan 2 uur later was daar onze mooie zoon Flip geboren in het bijzijn van kraamverzorgster Wietske en verloskundige Katja. Een bevalling waarbij we niet eens stil konden staan wat ons overkwam, zo snel dat het ging.
Vanaf moment 1 was er gelijk een goede klik met Wietske en dat is niet veranderd, wat een fantastische vrouw! Zo behulpzaam, liefdevol en wil graag alles delen en vertellen. Een kraamweek is vaak heel mooi, maar natuurlijk ook pittig. Voor ons leek het net een mini vakantie. Heerlijk rondzwevend op onze wolk en alles op ons af laten komen. Niets was teveel gevraagd voor Wietske en ze deed alles met liefde.
Ontzettend bedankt voor alle hulp en liefde die je ons, Sam, Puck, Veerle, Flip & Moes gegeven hebt. We gaan je missen en hebben erg genoten van je aanwezigheid.

Heel veel liefs


Ilja

26 juni 2019 om 15.46 uur is onze dochter en zusje Ilja geboren,
diezelfde avond/nacht mochten we vanuit het ziekenhuis weer fijn naar huis!
Even na thuiskomst stond kraamzus Janet bij ons voor de deur, vanaf de eerste minuut voelde dit prettig en heel vertrouwd. De volgende ochtend was ze er weer en vanaf dat moment tot aan het einde van de kraamweek hebben we als gezin van ieder moment dat ze bij ons was genoten! We zijn ontzettend in de watten gelegd en ook onze kinderen (8 en 9 jaar oud) vonden het geweldig dat ze er was, Janet werd eerst begroet bij thuiskomst uit school en pas daarna waren mama en Ilja aan de beurt.
Wij kijken dus met een warm gevoel terug op een fantastische kraamweek!
En stiekem hebben we ook echt wel een traantje gelaten toen het einde van de week in zicht kwam en Janet dan toch echt afscheid van ons ‘moest’ nemen.
Janet je bent een bijzonder mens met een enorm groot hart! We missen je!


Stage Management Assistent

Solliciteren

Wij zoeken per september 2019 een stagiair(e) management assistent voor de RegioZorg Holding met als standplaats Joure. De RegioZorg Holding is de moedermaatschappij van onder andere KraamZus. Naast KraamZus ondersteunen wij momenteel nog drie andere dochterondernemingen in de kraamzorg. De kraamzorg is een dynamische en unieke branche die 24/7  in beweging is.

Volg je een opleiding op het gebied van (directie-) secretaresse, Office Management of Management Assistent en zoek je een leuke en uitdagende stage? Wil jij facebooken en instagrammen voor je werk? Ben jij iemand die goed kan organiseren en structureren? Lukt het jou alle ballen in de lucht te houden? Slaat de paniek niet direct toe wanneer er drie dingen tegelijkertijd moeten gebeuren? Dan is deze stage perfect voor jou. Als stagiair(e) management assistent ga jij meedenken met strategieën, ondersteun je de dagelijkse bedrijfsvoering en sluit je aan bij het managementteam. Samen zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ben jij een aanpakker die zelfstandig kan werken, maar ook een teamplayer? Staan flexibiliteit en resultaatgerichtheid bij jou hoog in het vaandel? Houd je graag van afwisseling in het werk? En heb je tenslotte een groot oog voor detail en kan jij jouw hoofd koel houden in hectische situaties? Dan zoeken wij jou!

Wat je zoal gaat doen:

 • Beheer social media kanalen
 • Agendabeheer en boeken van vergaderruimtes
 • Telefoonbehandeling en andere correspondentie
 • Interne en externe communicatie uitzetten via verschillende platformen zoals website en app
 • Medebeheer van de voorraad
 • Faciliteren beursmateriaal
 • Kortlopende acties, attenties en activiteiten organiseren

Functie-eisen:

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent vaardig in de Engelse taal
 • Je bent studerende op MBO of HBO niveau
 • Je hebt een gezonde dosis motivatie
 • Je hebt altijd oog voor detail én denkt altijd oplossingsgericht
 • Je bent een zelfstarter en ziet overal mogelijkheden
 • Je hebt de instelling om veel te leren en vindt het leuk om verschillende werkzaamheden op te pakken
 • Je durft initiatief te tonen
 • Je bent niet bang voor de kleur roze

Wat bieden wij jou:

 • Een inspirerende werkomgeving
 • Een meewerkstage in een snelgroeiend bedrijf
 • Tijd voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een leuk team van vrouwen
 • Ruimte voor creativiteit
 • De kans om alles te leren over social media marketing
 • Kort lijnen en veel kennis
 • Een stagevergoeding van € 337,-  per maand (o.b.v. 36 uur)

Spreekt dit je aan?

Stuur jouw motivatie en CV voor 20 augustus 2019 via onderstaande button.

Solliciteren


Linde Mare Berkhout

Ik heb er maar 1 woord voor en dat is super.
Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster als Liesbeth kunnen wensen. Naast alle zorg voor mij en linde was ze ook geweldig voor onze andere dochter Maud en papa natuurlijk. Naast het uitleggen aan Maud wat ze allemaal deed zat ze ook heerlijk spelletjes te spelen en hoorde ik ze na mijn rust mkoment s middags samen lachen terwijl ik nog boven was. Maud heeft ook vanavond nog heel erg gehuild dat Liesbeth weg was en niet meer terug kwam. Nou z’n indruk laat je niet snel achter bij een 8 jarig meisje. En heel eerlijk. We zullen haar allemaal missen.
Lieve Liesbeth,
Je ben een geweldig lieve vrouw en kraamverzorgster. We misse je nu al.
Liefs Barry, Jessica, Maud en Linde Berkhout


Charlotte

15 juni is onze prachtige dochter Charlotte geboren. Onze kraamzus Ali is er vanaf de bevalling bij geweest, wat enorm fijn was.
Ali heeft van onze kraamweek echt een feestje gemaakt! Niets was haar te gek. Bij alles waar we advies voor nodig hadden kwam ze met bergen ervaring en duizend ideeën. Ook is onze zoon Floris enorm gek op haar en zijn ze samen vaak op pad geweest. Daarnaast hield ze het huis ook perfect schoon en hoefde ik niets Te doen/me nergens zorgen over te maken.
Ook maakte ze dagelijks heerlijke cocktails (met parapluutjes en versiersels om het echt een feestje te laten zijn).
Ook voor mijn vriend maakte ze deze (die zijn vaderschapsverlof verspreid opnam) want ook de papa’s verdienen een heerlijke kraamweek volgens Ali. Voor hem puur genieten na een dag werken!

Echt een topper!
Bedankt Ali voor deze ontzettend fijne en ontspannen week!


Elise

Wat hebben we een fantastische kraamweek gehad met Gerda! Ze was zo lief en deed alles voor ons. Onze oudste dochter was ook gek op haar. Ik kreeg hele goede tips wat betreft de borstvoeding. Ook al was het de 2e keer, weer heel veel geleerd. Ontzettend genoten! Bedankt lieve Gerda!


Finn Doede de Groot

Daar was hij dan na 9 maanden, onze zoon en broertje Finn. Na een nachtje in het ziekenhuis te zijn geweest kwamen we thuis en stond Fokje ons al op te wachten van de kraamzus. Dit was fijn thuis komen en Fokje ging gelijk bezig met moeder en zoon met de borstvoeding omdat dit in het ziekenhuis niet goed was gegaan ivm verkeerde adviezen en technieken. Fokje was erg kundig en had dit snel weer onder controle waardoor de borstvoeding goed op gang kwam. Fokje is een lieve en fijne persoonlijkheid die geduld en rust heeft wat een positieve werking had op Rens onze andere zoon. Alles ging in overleg qua huishouden en Fokje ging ook haar eigen gang. Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad en mede dankzij door onze lieve kraamzus. Fokje we gaan je missen en hebben een fijne week met je gehad.

Jacob en Lyanne

Ps Fokje was ook de kraamzus bij mijn zus een paar weken geleden. Hoe bijzonder was dit. Daarom ook de foto met Finn en zijn nichtje Idith.


Olivia

Sandra en Naiska waren top! We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen. Beiden kwamen met goede tips, onder meer om de borstvoeding op gang te krijgen. Echt heel fijn! Daarnaast zijn beide dames enorm gezellig en sociaal, heel fijn om ze een week in huis te hebben. Bij ons volgende kindje willen we zeker weer de hulp van een van deze twee toppers!


Wijme

Wijme werd na een vreselijke bevalling van drie dagen met een vacuümpomp geboren en moest toen nog vijf dagen naar de kinderafdeling. Een vreselijke ervaring. Bij thuiskomst vond ik het enorm spannend wie er de resterende dagen bij ons in huis zou zijn. Aan wie moest ik mijn kind nu weer toevertrouwen? Aangenaam verrast werd ik toen Ilse bij ons aanbelde. We hebben een paar geweldige kraamdagen gehad! Ze was ontzettend wijs met onze zoon en daarnaast was ze ook een steun voor mij. Ik kon met mijn verhalen over de vervelende ervaringen in het ziekenhuis bij haar terecht.
Ontzettend blij met de goede zorgen, tips en adviezen. In de paar dagen dat ze bij ons was heb ik vol vertrouwen onze zoon leren verzorgen! Bedankt Ilse 🙂


Jelte

Een geweldige week met een geweldige vrouw!


Zwanger en Baby Event Leeuwarden

De 9 maanden tot dreumesbeurs wordt in een nieuw jasje gegoten! Op 14 maart 2020 ben je van harte welkom in het WTC West Cord Hotel in Leeuwarden voor deze beurs. Je vindt er alles op het gebied van zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarnaast zijn er fijne workshops en is er genoeg te doen voor broertjes en zusjes die meekomen. Wij zijn er ook. Graag tot dan!

locatie: WTC West Cord Hotel Leeuwarden
tijd: van 9:30 uur tot 17:30 uur

 


Thirse

Kraamzus Hilly heeft ons een geweldige kraamweek bezorgd. Ze is zorgzaam, een harde werkster en gaf ieder lid van het gezin zijn of haar aandacht. Wij hebben een geweldige herinnering aan de kraamweek. De kinderen vonden het wel even moeilijk om na 8 dagen afscheid te nemen van Hilly, een goed teken want mijn enige wens die ik had opgegeven was dat de Kraamzus lief moest zijn voor de kinderen ♥


Bauke Wijtze

Feikje heeft ons tweede kraamweek tot een feestje gemaakt. We hebben haar aanwezigheid als zeer fijn ervaren. Feikje is een harde werkster, maar neemt ook de tijd voor alle leden van het gezin. Ze is lief, behulpzaam en enthousiast. Zo tussendoor komt ze met handige tips en adviezen over de baby, haar deskundigheid geeft een veilig en vertrouwd gevoel.
Ook voor onze dochter was er veel aandacht. Onze dochter van 2,5 jaar werd helemaal betrokken bij alles wat te maken heeft met haar kleine broertje. Feikje zorgde er zo mede voor dat de band met haar nieuwe broertje een goed fundament krijgt en dat ze zich niet aan de kant voelde gezet.

We hebben heerlijk genoten van onze kraamweek. De start van ons gezin van,nu, 4 was prachtig !