Archief

Charlie

Wat waren wij onzeker. Onze 1e vers van de pers en daar sta je dan. Ondanks dat we maar halve dagen hulp hadden hebben we super veel aan onze topper gehad! Door haar hulp hebben we het allemaal los kunnen laten en zijn gaan genieten! Nog steeds super dankbaar voor.


Milou

Milou is ons 2de kindje maar eerste kindje dat bij ons mag blijven. De kraamzorg was erg fijn. Heel vriendelijk, legde alles goed uit. Ze gaf ons vertrouwen dat wij dit als gezin kunnen. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en hulp.

Het was jammer dat wij kwa uren halve dagen kregen vandaar een 9. Maar wat een topper van kraamzorg kan het niet vaak genoeg zeggen!


Boaz

Wij hebben zo’n ontzettend fijne kraamweek gehad met dank aan de kraamverzorgster Claudia!!
Het was druk dus we hadden maar weinig uur maar ondanks dat gaf zij ons het gevoel dat ze alle tijd voor ons had, ze hielp ons super goed waar nodig en gaf ons hele fijne tips.
Buiten de goede hulp was het ook nog is erg gezellig, het voelden niet vreemd maar alsof er een bekende in huis was.
Claudia ontzettend bedankt en hopelijk tot ooit!
Liefs van Boaz, Stephen en Nienke
Een pootje van Dyson!


Loyd

Wat is de kraamweek snel voorbij gegaan. Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met kraamzus Marijke! Fijne gesprekken gevoerd en goede zorg voor ons hele gezin.
Marijke nam alle tijd voor ons, was erg vriendelijk en behulpzaam en heeft ons achter gelaten met veel zelfvertrouwen. Alles was boven verwachting. Marijke, jij bent een topper.
We gaan je missen.


Rauf Lemi

Wij zijn heel tevreden! Bedankt voor alle steun & hulp Paula.


Muin & Luuk

Wij hebben een fijne kraamweek gehad met goede begeleiding!


Mira

We had a great time with Francesca. She helped me, my partner and our little baby and we really appreciated all the knowledge and advices we received. Thank you!


Aziz

Tijdens onze kraamweek zijn we bijgestaan door Bianca. Ze heeft ons ontzettend fijn op weg geholpen en haar kennis en kunde met ons gedeeld. Ze was er voor ons, zonder oordeel. Een beetje zoals een zorgzame tante of vriendin. We hebben een heerlijk ontspannen kraamweek gehad, ondanks de korte nachten. Ook heeft ze mij enorm gesteund om door te kunnen zetten met de borstvoeding, zonder daarin de controle over te nemen. Bianca bedankt!


Sara

Vandaag was de laatste kraamdag dat Els er was. Met haar jaren ervaring en haar open karakter was ze een zeer goede match
met mij en mijn 2 puber kids.. Ze heeft mij de eerste week na mijn keizersnede en als alleenstaande moeder heel goed op weg geholpen. Met het oog op rust een luisterend oor en herstel voor mij en alles wat betreft Sara. Ik mis haar nu al! Dank je wel Els 😊
Tineke


Mees

Vandaag was het de laatste dag met onze kraam zus Sylvia. Wat hebben we fijne dagen achter de rug. Zo veel liefde voor de kind(eren) en een fijn zorg hart voor mij, de dagen zijn om gevlogen. Dank je wel lieve Sylvia voor deze fijne kraam week!


Liam

Wij hebben een super fijne kraamweek gehad met kraamverzorgster Bianca. Bianca is heel vakkundig en hielp ons met alles. Wij zijn haar erg dankbaar, mede hierdoor heeft onze zoon een fijne start gehad.


Aylin

Wij hebben vandaag (08-02-2024) de kraamweek afgesloten.

Scarlett, onwijs bedankt voor de fijne en gezellige week, het is voorbij gevlogen!
Het is ons 2e kindje maar toch fijn om weer even opnieuw uitleg te krijgen over bepaalde dingen.
Wat was Ceyla blij als je er weer was , zo leuk hoe je met haar liedjes zong en haar ook erbij betrok als ze er even bij haar zusje wou kijken of meehelpen.

Het gaat je goed Scarlett en ik hoop dat er nog meer gezinnen zo enthousiast van jou worden ! Wij zullen jou iniedergeval niet vergeten .

Liefs,
Daisy,Mohammed, Ceyla en Aylin


Levi

Tijdens onze kraamweek hadden we het geluk om Joyce als kraamhulp te hebben. Haar ondersteuning was werkelijk fantastisch! Ze was buitengewoon vriendelijk, deskundig en zorgzaam. Joyce maakte de ervaring extra bijzonder en daarom geven we haar een welverdiende 10. We zijn haar enorm dankbaar voor haar geweldige hulp!


Milan

Wij hebben en kijken terug op een fijne kraamweek. Wij hebben veel aan Karin gehad. Bij een volgende zwangerschap zullen wij weer gebruik maken van Kraamzus en hopen stiekem dat Karin dan weer bij ons komt!


Luca

Wij hadden niet veel verwachtingen van een kraamhulp. Je hoort veel verschillende verhalen. Maar Esther van Kraamzus heeft alles overtroffen. Ze heeft ons zo fijn geholpen en hierdoor hebben wij met onze Luca een ontzettend fijne eerste week gehad. Wij gaan dankzij Esther een stuk zelfverzekerder de toekomst met ons kleintje tegemoet. Mocht ons een volgend kindje gegund zijn, dan zal ik zeker weer bij Esther/Kraamzus aankloppen.


Mila

Lieve Yivan, je was fantastisch! We vonden het best spannend en onwennig om de hele dag een vreemde in huis en om je heen te hebben, maar jij voelde dat perfect aan! Als we wilden rusten samen met onze Mila ging jij ergens anders in huis aan de slag. Na rustmomenten wekte je ons heel rustig en professioneel. Je was ontzettend lief voor onze Mila. Je praatte heel liefdevol tegen en over haar. Je gaf hele goeie tips, hielp ons heel goed met onze vragen. Na onrustige en onzekere nachten was het heerlijk als jij om 8.00u weer aanbelde en ons geruststelde. Je ging naast Mila ook fantastisch om met onze 2 labradors. Jullie zijn beste vriendjes geworden. Je bent een bescheiden, rustig en vriendelijk persoon en dat paste perfect bij ons! Blijf zoals je bent, dat is precies goed! Liefs Sil, Bianca en Mila.


Benthe

13 januari is onze dochtertje Benthe geboren.
14 januari sochtends heb ik kraamzus gebeld om door gegeven dat ik bevallen ben en kraamzorg wou aanvragen voor de uren die ik krijg.
14 januari om 9 uur stond Edith bij ons voor de deur. We hebben een super week gehad met Edith. Ze heeft ons heel goed geholpen en ze was zo leuk met onze andere dochtertje Elvira. Jammer dat een week zo voorbij is. We gaan je zeker missen Edith. Maar je bent echt een topper.


Luca Flynn Kloos – van Eeden

Vandaag werd bij ons de zorg afgesloten door Sumaya.
Wat een topvrouw is zij!

We hadden helaas maar het minimale aantal kraamzorguren gekozen. We hadden Sumaya graag wat langer bij ons gehad.

Ze heeft veel kennis, is onwijs lief voor onze kleine en onszelf. Ze is een luisterend oor en weet altijd goede raad te geven.
De borstvoeding ging bij mij een beetje moeizaam maar door haar hulp en tips, gaan Luca en ik het wel redden!

Mocht je Sumaya als kraamhulp krijgen, heb je gegarandeerd een top kraamweek!


Fenna

Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad. Onze kraamverzorgster Joyce heeft ons zoveel geleerd en goed voor ons gezorgd! Ze heeft ons zelfvertrouwen gegeven en was deze week echt onderdeel van ons nieuwe gezin.

Artash, Maxime & Fenna


Anneke Elise

Eline is een erg behulpzame jonge vrouw, ze was erg lief en we konden goed praten en lachen met haar en nam ook wat huishoudelijke taken op zich. We waren erg tevreden met haar!