Finalist jonge ondernemersprijs 2010

Met veel trots delen wij mee dat wij één van de drie Friese finalisten zijn in de strijd om de jongeondernemersprijs 2010. Een vakjury onder leiding van Robert Veenstra (voorzitter en algemeen directeur van sc Heerenveen) is tot de conclusie gekomen dat onze organisatie zo bijzonder is dat we in aanmerking komen voor deze onderscheiding.

 

Onderstaand het persbericht:

PERSBERICHT

Finalisten dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010 bekend

Leeuwarden, 16 september 2010 Op woensdag 15 september 2010 in het Stadhuis in Leeuwarden presenteerden de 18 halve finalisten van dé Jonge Ondernemersprijs (JOP) van het Noorden 2010 zich één voor één aan de jury. “Het was een mooie dag met prachtige initiatieven en veel verschillende soorten mensen”, vertelt juryvoorzitter Robert Veenstra. Wat volgens hem opviel dit jaar was het hoge ‘fungehalte’ van de bedrijven. Aan het einde van de middag maakte de juryvoorzitter bekend dat de volgende ondernemers doorgaan naar de finale op 23 november 2010 in WTC Expo:

Uit de provincie Fryslân:
– Zus Berger, KraamZus
– Hans Wouters, Brightwork BV
– Jonathan Teoh, Doppio Espresso Holding bv

Uit de provincie Groningen:
– Ingeborg Querner, Querner
– Garlon Hasham, Latinisimo
– Sander Prinsen, Storm Marketing Consultants & Storm Academy

Uit de provincie Drenthe:
– Alfred Koop, Watter
– Iban van Paridon, Metsens
– Marcel Udinga, Funfactory050bv
De 9 finalisten gaan zich tot aan de finale op 23 november presenteren op diverse bijeenkomsten in hun eigen provincie. Hiermee realiseren zij publiciteit voor hun onderneming en ze verzamelen punten. Vanaf 1 november kan er ook via sms op de finalisten worden gestemd. De punten, de sms-berichten en het juryoordeel bepalen samen de eindscore van de finalist.

Vier prijzen tijdens de finaleavond
Op de finaleavond worden vier prijzen uitgereikt: er komt een winnaar per provincie en één van deze drie winnaars wint ook nog Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden.

Traject tot aan de finale