Uitbreiding directie KraamZus

Vanaf 1 januari 2012 vormt Mark Brouwer samen met Zus Berger de directie van KraamZus.

Mark Brouwer heeft een ruime ervaring op bestuurlijk niveau en op management gebied. In zijn huidige functie als directeur Friesland van De Friesland Bank is hij verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële en financiële doelstellingen binnen de regio Friesland. Daarvoor bekleedde hij diverse andere functies bij De Friesland Bank.

Gezien de groei die KraamZus doormaakt is er behoefte aan versterking op bedrijfsmatig gebied. Mark Brouwer zegt over zijn nieuwe functie: ‘De zorgsector is sterk in beweging. Het is de kunst om een goede balans te vinden tussen enerzijds kwaliteit en anderzijds een evenwichtige kostenbeheersing. Dat maakt het tot een geweldige uitdaging in een jong en dynamisch bedrijf. Ik heb er ontzettend veel zin in!’

Over KraamZus
Kraamzorg van KraamZus betekent één kraamverzorgster in het gezin tijdens de kraamtijd. Zus Berger, van origine kraamverzorgster, richtte de organisatie vijf jaar geleden op. Berger: ‘Door één op één zorg te leveren bieden we rust in een periode die toch al hectisch genoeg is.’