Janne Westerlaan

Op maandagavond 2 januari is onze dochter Janne thuis geboren. Kraamverzorgster Klasien was bij de bevalling, nam samen met de verloskundige de eerste zorg voor moeder en kind op zich en stond een uur later alweer klaar met beschuit met muisjes voor de trotse familieleden. Klasien is tien dagen bij ons in huis geweest en wij hebben daar ontzettend van genoten. De eerste dagen kon ik me lekker zorgeloos laten verwennen, terwijl alles om me heen geregeld werd. Daarna wist Klasien de zorg voor Janne rustig naar ons over te dragen. Naast de goede zorg voor Janne en het beantwoorden van al onze vragen werd de visite met een gezellig praatje ontvangen, was het huis heerlijk schoon en hadden we elke dag een enthousiast en vrolijk persoon in huis. De eerste ochtend zonder kraamzorg was dan ook even wennen, en niet alleen omdat er geen lekkere fruitcocktails meer klaar stonden 😉

KraamZus en Klasien, enorm bedankt voor de fijne kraamweek!

Wigle, Griete en Janne Westerlaan