Met korting naar: ‘Help! ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’

Speciaal voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor  kraamzorg van KraamZus heeft De Lawei in Drachten een leuke actie! Je kunt met korting naar de voorstelling ‘Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ van Bastiaan Ragas. Je krijgt € 5,- korting op de toegangsprijs (in plaats van € 23,50 nu € 18,50) én een gratis drankje in de pauze. Ook partners zijn van harte welkom, voor hen geldt dezelfde actie. Ook als je al kraamzorg van ons hebt gehad ben je van harte welkom.

Over de voorstelling: theatershow met Bastiaan Ragas

Wat betekent de komst van een baby voor een man? Deze theatershow is gebaseerd op het boek van Kluun: ‘Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!’ Bastiaan Ragas en Dorien Haan spelen een stel dat openhartig vertelt over hun zwangerschapsperikelen. Van sekstaboes tot bevruchting en bevalling, alles komt aan bod! Bastiaan Ragas – acteur, zanger en vader van vier kinderen- spreekt uit ervaring. Met popsongs van Veldhuis & Kemper.

Reserveren
Je kaart(en) reserveer je via De Lawei, tel (0512) 33 50 50 (bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag vanaf 15:00-20:00 uur) onder vermelding van de actiecode ‘kraamzus12’. De kaarten kunnen via automatische incasso betaald worden. Je krijgt de kaarten dan thuisgestuurd. Andere optie is telefonisch reserveren en je gereserveerde kaart(en) een half uur vóór de voorstelling afhalen. Betaling is dan aan de kassa bij De Lawei.

Wanneer: woensdag 15 februari 2012
tijd: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.45 uur

NB: het is niet mogelijk de voorstelling met korting via internet te reserveren.