Kom naar onze babyfair en moederwandeling!

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar een fair en moederwandeling! In Park Heremastate in Joure staat op 12 mei alles in het teken van zwangerschap, baby’s en je kraamperiode! We verwelkomen ook een BN’er! Weten wie? Houd www.fryskebabyfair.nl in de gaten! Er zijn verschillende workshops. Houd de website in de gaten voor het programma!

Even ontspannen? Zoek een plekje op het terras en laat je bedienen. Voor broertjes en zusjes is er een gezellige voorleeshoek. Ook Tomke is aanwezig!

Moederwandeling voor het goede doel
Onderdeel van de babyfair is de moederwandeling, een gesponsorde wandeltocht van 5 km in de omgeving van Park Herema State. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel! Doe je mee? Geef je op via de website www.fryskebabyfair.nl of koop een kaartje bij de start in het park.

De toegang tot de babyfair is gratis, voor de workshops wordt entree gevraagd.

De babyfair is een idee van KraamZus, dé kraamzorgorganisatie in Fryslân. De moederwandeling is een initiatief van Bouwen met Bouma’s.