Win een newbornshoot

Fotografe Ina Hoekstra maakt prachtige plaatjes!  Ze maakte ook een aantal foto’s voor onze nieuwe site. Bij een fotosessie van Printeboek neemt Ina alle tijd. Als de baby tussendoor gevoed moet worden, dan wordt er gewoon even gepauzeerd. Ina heeft zelf verschillende kleedjes, dekentjes en mutsjes, maar als je zelf een bijzonder of dierbaar voorwerp hebt kan dat natuurlijk ook gebruikt worden. Een fotoshoot vindt in de eerste week plaats, en altijd in de eigen vertrouwde omgeving. Vaak is de huiskamer de meest geschikte plek, omdat er altijd met natuurlijk licht gewerkt wordt.

Actie: speciaal voor lezers van de nieuwsbrief geeft Printeboek Fotografie 15% korting op elke newbornshoot die in februari 2012 wordt geboekt (de shoot zelf kan plaatsvinden wanneer je zelf wilt, ook over een paar maanden). En… baby’s die dan op de uitgerekende dag geboren worden winnen een gratis shoot! Kijk voor meer info op www.printeboek.nl.