Regina Romeijn op de Fryske babyfair!

Regina Romeijn (winnaar expeditie Robinson en columniste mama-magazine) is samen met haar personal trainer Guy van der Reijden aanwezig op de Fryske babyfair op 12 mei in Park Herema State in Joure. Regina en Guy signeren hun nieuwe boek ‘Vet man! Zo’n baby’. Regina Romeijn beschrijft daarin haar zwangerschap, kraamtijd, het nieuwe moederschap en haar ervaringen om weer op en top voor de dag te komen. Samen met Guy van der Reijden bedacht ze een stap voor stap fitness concept om in 100 dagen na de kraamtijd haar oude figuur weer terug te krijgen. Regina en Guy beantwoorden vragen van het publiek tijdens de babyfair.

Moederwandeling voor het goede doel
Onderdeel van de babyfair is de moederwandeling, een gesponsorde wandeltocht van 5 km in de omgeving van Park Herema State. Regina Romeijn en Guy van der Reijden geven het startsein voor deze wandeling. Net als vorige jaar gaat de opbrengst hiervan naar het goede doel!