Baby van de Maand

Deze keer hebben we twee baby’s van de Maand: Doutzen en Josephine Westerink
Geboren: 9 juni 2012 in Leeuwarden
Trotse ouders:
Thea en Andrei Westerink-Swierstra
Waarom KraamZus? Mem Thea vertelt: ‘Van een collega hoorde ik goede ervaringen. Nieuwsgierig geworden ben ik daarna gaan googelen. Kraamzus.nl zag er heel professioneel uit. Na het lezen van de ervaringen heb ik ons direct ingeschreven!’
Hoe was de kraamtijd? ‘Pure verwennerij! Toen we uit het ziekenhuis kwamen, was het fijn om met Doutzen en Josephine thuis te zijn. Mijn man had vrij genomen en kon direct aan de slag. Op Vaderdag hebben we met z’n allen de nieuwe papa ontbijt op bed gebracht. Het was onze eerste, en dan ook nog een tweeling! We kwamen in het begin echt handen tekort, daarom was het zo fijn dat de kraamverzorgster er was.’
Hoe beviel de kraamverzorgster? Ze heeft ons zoveel uitgelegd! ‘Johanna keek ook goed naar wat bij ons paste. Zo attent: Vaderdag viel dus in onze kraamweek, en ze had namens Doutzen en Josephine twee kaarten gekocht om de eerste Vaderdag te vieren!’
Hoe heeft de kraamverzorgster de week ervaren? Johanna Abma vertelt: ‘Het was een fijne week! Ik vond het heel speciaal om bij een tweeling te kramen. Ook bijzonder om de verschillen tussen de beide meisjes te zien.’