Met korting naar het theater

Zin in een uitje met de kinderen? In samenwerking met KraamZus heeft De Lawei in Drachten een leuke actie! Je krijgt korting op de peuter- en kleutervoorstelling ‘Kar&Ton’. Deze fantasievolle voorstelling is geschreven door Frank Houtappels, die ook de schrijver is van de successerie Gooische Vrouwen. Je krijgt € 2,50 korting, en betaalt maar € 5,- per kaartje. De korting is van toepassing op meerdere kaartjes.

Over de voorstelling Kar&Ton

Als Kar en Ton de kartonfabriek van hun vader erven, willen ze vooral hun moeder niet teleurstellen. Maar hoe doe je dat samen, als karton intussen ouderwets is, en je broer wel je broer is, maar niet je beste vriend? Een spannende wereldwedloop met een grote prijs lijkt de oplossing voor alle problemen. Maar… hoe sterk is uiteindelijk Karton?

Reserveren
Je kaart(en) reserveer je via De Lawei, tel (0512) 33 50 50 (bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag vanaf 15:00-20:00 uur) onder vermelding van de actiecode ‘KR12′. De kaarten kunnen via automatische incasso betaald worden. Je krijgt de kaarten dan thuisgestuurd. Andere optie is telefonisch reserveren en je gereserveerde kaart(en) een half uur vóór de voorstelling afhalen. Betaling is dan aan de kassa bij De Lawei.

Wanneer: woensdag 10 oktober 2012
tijd: 15.00 uur

NB: het is niet mogelijk de voorstelling met korting via internet te reserveren.