Discussieer mee: hoe wil jij bevallen?

Ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen organiseert op 1 november een interactieve avond: ‘Hoe wil jij bevallen?’ De discussie vindt plaats in Utrecht, maar is via live stream te volgen in De Tjongerschans. Je bent welkom  in de doktorenkamer vanaf 19.00 uur. Er staat koffie en thee klaar. Na afloop van de uitzending is er nog voldoende gelegenheid om met elkaar na te praten.  Natuurlijk kun je de discussie via social media ook vanuit je eigen huiskamer volgen.

Hoe wil jij bevallen?

In de media zijn er veel discussies geweest over bevallen. De NVOG (Nederlandse Vereniging Obstetrie en Gynaecologie) wil graag jouw mening weten. Tijdens de interactieve avond wordt er gediscussieerd aan de hand van stellingen.

  • Welke verloskundige vragen heb je altijd al aan jouw gynaecoloog willen stellen?
  • Wat zou er volgens jou moeten veranderen in de zorg tijdens de zwangerschap, geboorte en het kraambed?
  • Als je niet thuis kunt bevallen, welke voorzieningen zou de andere plaats van bevallen dan minimaal moeten hebben om het voor jou prettig te maken?

En zo zijn er wellicht nog veel meer vragen en opmerkingen te bedenken. Schroom niet en mail deze vóór 1 oktober a.s. aan voorlichting@nvog.nl. Uit alle vragen/opmerkingen die binnenkomen, zullen wij een selectie maken die op 1 november behandeld wordt. Kijk op www.hoewiljijbevallen.nl voor meer info.

Kom je naar de Tjongerschans?

Vergeet 1 november niet je mobieltje , iPad of laptop mee te nemen. Laat even via esther.oostenveld@tjongerschans.nl weten of en met hoeveel personen je naar De Tjongerschans komt.