Baby van de Maand

Baby van de Maand november in De Weekkrant is Sven Schriemer uit Tytsjerk. Danielle Oosterhuis en Sander Schriemer zijn zijn trotse ouders.

Hoe was de kraamtijd? Moeder Danielle vertelt: ‘Hectisch! Sven kondigde zich iets vroeger aan dan verwacht. Omdat we midden in de verhuizing zaten leefden we uit dozen. Intussen maakte Sander met familie en vrienden ons nieuwe huis in Tytsjerk bewoonbaar. Sven en ik zijn nog in de kraamweek verhuisd.’
Hoe beviel de kraamverzorgster? Danielle was heel flexibel! Ze nam veel initiatief en hielp ons met inrichten. Ze zorgde ervoor dat we rust namen in die drukke week. En: ze gaf ons vertrouwen in de verzorging van Sven.’
Hoe heeft de kraamverzorgster de week ervaren? Danielle Dijkstra vertelt: ‘Ik heb deze kraamweek als zeer bijzonder ervaren. Een verhuizing in de kraamweek maak je niet vaak mee. Iedereen droeg zijn steentje bij!’