Baby van de Maand

Stef van Assen uit Berltsum is baby van de maand december. Hij werd geboren op 12-12-2012 om precies 12.00 uur. Trotse ouders zijn Dirk Lammert van Assen en Inge van Schepen. 
Waarom KraamZus? 
Trotse mem Inge vertelt: ‘Eén kraamverzorgster in de kraamtijd sprak ons aan. Daarnaast hoorden we van vrienden en familie enthousiaste reacties over KraamZus. Na het bekijken van de website hebben we ons dan ook ingeschreven voor kraamzorg.’
Hoe was de kraamtijd? ‘Stef is geboren na een snelle thuisbevalling. Heel bijzonder, op 12 december 2012, en dan ook nog precies om 12.00 uur. Het grappige is ook dat wij vier jaar geleden op 12 december getrouwd zijn. Zoiets bedénk je niet! Stefs geboortedatum is dus onderwerp van gesprek bij de kraamvisite.’
Hoe beviel de kraamverzorgster? ‘Fijn dat Gretha bij de bevalling was. In de kraamweek daarna heeft ze ons heerlijk in de watten gelegd. Ze gaf goede tips en adviezen over de verzorging van Stef. Alles was bespreekbaar. Gretha zorgde er ook voor dat wij op tijd rust namen. Een vlotte bevalling en een fijne kraamweek: meer kun je je niet wensen!’
Hoe heeft de kraamverzorgster de week ervaren? Gretha Metzlar vertelt: ‘Het was een ontspannen week. Prachtig om te zien hoe trots Nick van tweeënhalf is op zijn kleine broertje. Nick heeft me in de kraamweek goed geholpen met het ophangen van de was!’