Baby van de maand

Baby van de Maand is Jayson Milan, zoontje van Jeffrey Gouweleeuw en Edana Raquel Bernal Koelma. Jayson Milan werd geboren op 24 februari.

Waarom KraamZus? Trotse moeder Edana vertelt: ‘Ik wilde me goed voorbereiden op de bevalling en kraamtijd. Op de site van KraamZus zag ik informatie over de zwangerschapscursus. Ik heb me direct aangemeld. Heel fijn om goede informatie te krijgen en ervaringen te delen met andere zwangeren.’
Hoe was de kraamtijd? ‘We genieten echt van Jayson Milan. Mijn vriend maakt ook veel mee van de kraamweek. Als hij thuiskomt van de voetbaltraining bij sc Heerenveen sprint hij naar boven om even bij de wieg te kijken. Heel bijzonder om Jeffrey met onze zoon te zien!’
Hoe beviel de kraamverzorgster? ‘We hadden direct een klik met Jiska. Ze doet meer dan ik verwacht had. Ze brengt elke ochtend de mooiste fruithapjes, ondersteunt ons in de verzorging van Jayson Milan, en is heel fijn gezelschap! We kunnen alles met haar bespreken.’
Hoe heeft de kraamverzorgster de week ervaren? Jiske Dijkstra vertelt: ‘Het was een hele fijne kraamweek. Edana en Jeffrey zorgen goed voor de kleine Jayson Milan. En… sc Heerenveen heeft er in elk geval weer een fan bij!’