Informatieavonden voor aanstaande moeders in Hoogeveen

Deze week staat KraamZus samen met Move2Be in de Hoogeveensche Courant. In april worden er vier informatieavonden georganiseerd voor aanstaande én ‘nieuwe mama’s in Hoogeveen.

Elk van deze vier avonden heeft een eigen thema. Tijdens de eerste avond op 3 april geeft lactatiekundige Marianne Vanderveen een minicursus borstvoeding. Heleen Cornelissen van KraamZus vertelt je alles over de kraamweek en de benodigdheden voor je kindje.

Op 10 april vertelt diëtiste Vinita Jurriens over gezond zwanger zijn en je die gezonde lifestyle kunt oppakken én vasthouden na de bevalling.

Op 17 april bereidt bekkenfysiotherapeut Wiepie Huisman je voor op de bevalling en vertelt over het belang van goed herstel van bekken en bekkenbodem na die tijd.

Tijdens de vierde bijeenkomst op 24 april geeft Charlotte Klijnstra (fysiotherapeut Move2be) informatie over het ZwangerFit® programma van Move2be. ZwangerFit® is een actieve, eigentijdse cursus voor de zwangere en pas bevallen vrouw met een preventief karakter. Lichamelijke activiteit tijdens de zwangerschap heeft een gunstige invloed op het verloop van zwangerschap en bevalling.  Daarnaast geeft Juliëtte Scheper (Babymassage Hoogeveen) een inleiding in de babymassage.

Alle (aanstaande) mama’s uit de regio zijn van harte welkom! Koffie, thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je krijgt een gevulde goodiebag mee en je maakt via een verloting kans nog meer leuks.

Wanneer?

3, 10, 17 en 24 April 2013 van 20.00 uur tot 21.00 uur. De toegang is gratis. Graag van tevoren aanmelden.

Waar?
Move2be, Van Limburgstirumstraat 132, 7901 AT Hoogeveen.

Meld je aan bij Charlotte Klijnstra [charlotteklijnstra@move2be.nl] tel nr. 0528-278111