Website borstvoedinginfriesland.nl live

Op de dag waarop de lente begint wordt de website borstvoedinginfriesland.nl nieuw leven in geblazen. Vanaf 21 maart is deze website voor (aanstaande) ouders en zorgverleners in Friesland online.  Deze vernieuwde website heeft een eigentijdse uitstraling gekregen en is dé website met gebundelde informatie voor (aanstaande) ouders in Friesland die borstvoeding (willen) geven.

Op de website vinden ouders en zorgverleners bijvoorbeeld een compleet overzicht van borstvoeding informatieavonden in de provincie, feiten en fabels rondom het geven van borstvoeding en handige adressen bij vragen en problemen.

De website borstvoedinginfriesland.nl is een initiatief van de beleidsgroep Zorg voor Borstvoeding in Friesland. In de beleidsgroep zijn de volgende organisaties vertegenwoordigd: Ziekenhuis Nij Smellinghe, Antonius Ziekenhuis, MCL, Tjongerschans Ziekenhuis, GGD Fryslân, Vereniging Borstvoeding Natuurlijk, Verloskundigen kring Friesland, Isis Kraamzorg, De Kraamvogel, Zorgburo De Driehoek, Kraamzorg Het Groene Kruis en KraamZus.