Eerste Borstvoedingscafé Friesland

Eerste borstvoedingscafé Friesland
Op woensdag 2 oktober wordt het eerst borstvoedingscafé in Friesland georganiseerd! Als locatie hebben we gekozen voor Doppio Espresso aan het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Een mooie locatie, op een centrale plek.Het Borstvoedingscafé is een initiatief van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) en wordt gesponsord door KraamZus. De vrijwilligers van VBN organiseren regelmatig bijeenkomsten waar waar voedende moeders en andere geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten en waar ze vragen kunnen stellen en ervaringen en tips uitwisselen. Het borstvoedingcafé is daarnaast vooral een gezellige plek om even naar toe te gaan met of zonder je kindje(s).

Gratis welkomstdrankje
Om het eerste Borstvoedingscafé in Friesland te vieren, trakteert Doppio alle bezoekers op een gratis drankje. Het Borstvoedingcafé wordt een maandelijks terugkerende bijeenkomst op elke eerste woensdagochtend van de maand.

Week van de Borstvoeding
De datum van het eerste borstvoedingscafé is niet toevallig, want 2 oktober valt in de Week van de Borstvoeding.  Het thema van 2013 is ‘Borstvoeding doe je samen!’ Je bent van harte welkom!

Datum: woensdag 2 oktober 2013
Tijd: 9.30 -11.00 uur
Locatie: Doppio Wilhelminaplein 54 (Zaailand)  in Leeuwarden
Meer info: borstvoedingcafelwd@upcmail.com
www.borstvoedingcafelwd.nl