Eerste borstvoedingscafé Leeuwarden succes

Het eerste borstvoedingscafé bij Doppio Espresso Leeuwarden was een groot succes! Ruim 30 voedende moeders kwamen op 2 oktober met hun kindjes naar het borstvoedingscafé in Leeuwarden. Het borstvoedingscafé is een initiatief van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) en wordt gesponsord door KraamZus. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie wisselden moeders tips en ervaringen uit.  Er werd veel gekletst, gelachen en de pers kwam langs voor een mooie foto. Doppio Espresso voorzag iedereen van een gratis welkomstdrankje. Ben jij er op 6 november ook bij? Het borstvoedingscafé is iedere woensdag van de maand van 9.30- 11.00 uur in Leeuwarden. Kijk voor meer info op www.borstvoedingcafelwd.nl!

Woon je niet in Leeuwarden?

Goed om te weten dat er op 31 oktober van 10.00-11.30 uur een Babycafé is in ’t Gerecht in Heerenveen (www.bestepoppeslok.nl) en op 1 november een mama-babycafé is in Beach Club Lemmer van 10.00-11.30 uur (www.borstvoedingsadviezen.nl). Op 15 november kun je voor het babycafé van 10.30 tot 12.00 uur terecht bij Doppio Espresso Sneek (www.borstvoedingvitanova.nl).