Eerste magazine ZUS&zwanger uitgereikt op HEIT&MEM-beurs

Op vrijdag 25 oktober werd het lifestylemagazine ZUS&zwanger gelanceerd op het grote beurspodium. Zus Berger, directeur KraamZus, overhandigde het aan Marion Huisman, winnaar van de actie op Facebook. Daarnaast krijgt Marion een fotoreportage in het magazine cadeau.

In dit lifestylemagazine vind je alles over zwangerschap, bevalling, de nieuwste zwangerschapsmode, ervaringen en deskundige informatie.

‘Als directeur van mijn kraamzorgorganisatie ben ik de hele dag bezig met zwangere vrouwen en jonge ouders met hun pasgeboren kindje. Het leek mij altijd al ontzettend leuk om voor deze doelgroep een mooi lifestyle magazine te maken’ vertelde Zus Berger tijdens de presentatie.

Tien kraamzussen kwamen met de mooiste kinderwagens het podium op en deelden de magazines daarna uit aan het publiek. Ook op zaterdag en zondag was het magazine bij de stand van KraamZus af te halen. Wie zich inschreef voor kraamzorg, kon zich bij de stand direct op de foto laten zetten door Fotografie Johan Brouwer.