Succesvolle Ladies Night Coevorden

Op vrijdag 13 december vond de eerste Ladies Night van evenementenbureau Events 43 plaats in het Racket- en Bowlingcentrum in Coevorden. Er waren ruim honderd stands, waaronder KraamZus. Aanstaande ouders konden kennis maken met een aantal van onze kraamzussen en natuurlijk al hun vragen stellen over zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Ons nieuwe magazine ZUS&zwanger werd enthousiast ontvangen! Zo kon Coevorden op een leuke manier kennismaken met KraamZus. De hele avond waren er modeshows en zang- en dans optredens op de catwalk. Een deel van de opbrengst (één euro per persoon) gaat naar het goede doel: Pink Ribbon. Stichting Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken voor behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Wist je dat je door borstvoeding te geven de kans op borstkanker kunt verminderen? Hoe langer je borstvoeding geeft hoe meer de kans op borstkanker verkleind wordt.